September  Nieuwsbrief Golfclub Amstelborgh
Golfclub Amstelborgh

line

Nieuw bij Golfclub Amstelborgh: een indoor golfsimulator!

Vanaf maandag 3 oktober hebben we weer een nieuwe uitdaging voor je bij Golfclub Amstelborgh! In de squash staat een prachtige golfsimulator die het mogelijk maakt om op de mooiste banen van de wereld te spelen. Regen, onweer of harde wind? Indoor golf kan het hele jaar door, zowel voor beginners als voor gevorderden! Je kunt oefenen op de driving range of op de oefengreens, maar je kunt ook een rondje spelen op een van de ruim 80 golfbanen over de hele wereld! Kosten € 25,- voor een uur, exclusief materiaal. Liever twee uur golfen? Dan betaal je € 45,-. Bij de receptie kun je eventueel een halve set huren, maar het is ook mogelijk om je eigen equipment mee te nemen. Reserveren kan door te bellen naar 020 56 333 33. We kijken uit naar je komst!

Deel via Twitter Facebook

line

Word nu platinum lid en speel de rest van het jaar gratis!

Sluit nu een platinum lidmaatschap af voor 2017 en speel de rest van 2016 gratis. Profiteer van de vele voordelen die onze lidmaatschappen bieden! Nieuw dit jaar: In combinatie met een platinum-, goud- of jeugdlidmaatschap, golfles volgen voor slechts € 10,- voor 30 minuten!
Ook tijdens de donkere dagen blijven trainen maar liever geen vast lidmaatschap? Uniek in Nederland, de hele winter doortrainen met kunstlicht op de 9-holes. Sluit een kunstlicht lidmaatschap af. Word nu lid!

Deel via Twitter Facebook

line

 

Golf Fashion Day ladies only!

Deel via Twitter Facebook

line

Leren golfen bij Golfclub Amstelborgh

Deel via Twitter Facebook

line

 

Uiteraard kun je ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wil je onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier