Augustus  Nieuwsbrief Golfclub Amstelborgh
Golfclub Amstelborgh

line

 

Vergroot je netwerk bij Beats, Balls & Business

Woensdag 21 september vindt er i.s.m. The Company Golf Club weer een nieuwe Beats, Balls & Business plaats. Het programma begint om 16.00 uur met een educatief onderdeel. Daarna kun je kiezen uit een golfclinic of rondje 9 holes, incl. baancatering. Aansluitend is er een walking dinner en kun je onder het genot van een drankje in een ontspannen sfeer je netwerk vergroten! Door een 'interactieve'' flightindeling kun je op voorhand aangeven met wie je wilt golfen c.q. netwerken. Succes verzekerd! Schrijf je nu in!

Deel via Twitter Facebook

line

Business Open Amstelborgh: Netwerken met elkaars netwerk!

Wie ben jij, wat doe je en met wie wil je zaken doen? Door deze vragen te beantwoorden, helpen wij elkaar aan business. Deze club ontbijt om de week met elkaar op donderdag van 8 uur tot 9.30 uur bij Golfclub Amstelborgh. Aansluitend kan er gekozen worden voor een rondje 9 holes.
Kosten: € 15,- voor het ontbijt. Interesse? Kom vrijblijvend kennis maken op donderdag 15 september. De eerste 20 personen (branche-exclusiviteit) hebben zich al aangemeld. Effectief netwerkbijeenkomsten met bewezen resultaat. Schrijf je nu in!

Deel via Twitter Facebook

line

Golf as art

Deel via Twitter Facebook

line

Leren golfen bij Golfclub Amstelborgh

Deel via Twitter Facebook

line

Golflidmaatschappen

De weermannen beloven ons een mooie nazomer! Reden te meer om alsnog een lidmaatschap af te sluiten. Sluit nu een Platinum lidmaatschap af bij Golfclub Amstelborgh en profiteer van de vele voordelen. Informeer ook eens naar ons bedrijfslidmaatschap. 

Een theoriecursus volgen voor de juiste regels? Of alleen het examen afleggen? Dat kan:

  • Maandag 22 augustus theorie-examen 19.30 uur
  • Maandag 17 oktober theoriecursus 18.30 uur & theorie-examen 20.00 uur  

Deel via Twitter Facebook

line

NIEUW: Golfsimulator

Medio september hebben we weer een nieuwe uitdaging voor onze golfers. In de squash wordt hard gewerkt aan een golfsimulator die het de golfer mogelijk maakt om op de mooiste banen van de wereld te spelen. Naast de simulator wordt een puttinggreen neergelegd voor het korte spel. Kosten € 30,- voor een uur. Onze Platinum leden worden uitgenodigd om een keer gratis te komen spelen. We houden u op de hoogte!

Deel via Twitter Facebook

line

line

 

Uiteraard kun je ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wil je onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier