Mei  Nieuwsbrief Golfclub Amstelborgh
Golfclub Amstelborgh

 

Leren golfen bij Golfclub Amstelborgh

Deel via Twitter Facebook  

line


Vrijdag 20 mei golfen tegen golfprofessionals, durf jij het aan?

Vrijdag 20 mei organiseert Golfclub Amstelborgh in samenwerking met een aantal van haar pro's een Pro-Am toernooi over 9 holes. Elke pro vormt een team met drie amateurs en meet de krachten met de teams van de andere pro's. De kosten bedragen € 50,- per speler, inclusief greenfee, twee consumpties, bittergarnituur en een prijs voor de winnaars. We starten om 18.30 uur.

Meedoen? Voorkeur voor een pro? Laat het dan even weten. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar golf@borchland.nl met daarin je naam, adres, plaats en handicap of schrijf je in op de lijst bij de receptie. Wij delen je dan in bij een pro. We zien je graag de 20ste!

Deel via Twitter Facebook

line

Vrijdag 27 mei aspergetoernooi 9 holes stableford

Vrijdag 27 mei wordt het jaarlijkse aspergetoernooi gespeeld bij Golfclub Amstelborgh van 17.00 - 21.00 uur. De kosten bedragen € 25,- per persoon en leden van Golfclub Amstelborgh krijgen € 2,50 korting. Aanmelden kan bij de receptie of door een mail te sturen naar golf@borchland.nl met daarin je naam, handicap en telefoonnummer.

Deel via Twitter Facebook

line

Zondag 29 mei maandbeker 18 holes strokeplay

Zondag 29 mei om 10.30 uur wordt de maandbeker gespeeld bij Golfclub Amstelborgh. Iedereen is van harte welkom! De mannen nemen het op tegen de mannen en vrouwen spelen tegen de vrouwen. Kosten platinumleden € 5,- en goud-, zilver- en niet-leden betalen € 15,-. Inschrijven kan op het prikbord bij de receptie van Golfclub Amstelborgh of door een mail te sturen naar golf@borchland.nl met daarin je naam, handicap en telefoonnummer.

Zondag 4 juni wordt de externe wedstrijd gespeeld bij de Hoge Dijk. Leden kunnen zich inschrijven op het prikbord bij de receptie of door een mail te sturen naar Ruud of Peter

Bekijk hier alle wedstrijden en evenementen.

Deel via Twitter Facebook

line


Beats, Balls & Business

Er staat weer een nieuwe Beats, Balls & Business op het programma op woensdag 15 juni.

Tijdens Beats, Balls & Business laten we jou als ondernemend manager zien hoe leuk en succesvol golf kan zijn voor het uitbreiden van je netwerk. Door een 'interactieve'' flightindeling kun je op voorhand aangeven met wie je wilt golfen c.q. netwerken. Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten, maar kun je (nog) niet golfen? Voor de 'nieuwe' golfers is er een clinic van een golfprofessional. Schrijf je nu in!

Deel via Twitter Facebook

line

Jouw mening telt!

Leadingcourses brengt golfclubs en golfers bij elkaar. Sinds de start in 2007 is Leadingcourses.com uitgegroeid tot de grootste beoordelingssite van golfbanen in Europa. Met de informatie op het platform kunnen golfers de beste keuze maken, die voldoet aan jullie specifieke golfwensen. Jouw mening is dus van belang voor andere golfers. Uiteraard zouden wij het leuk vinden als onze golfers laten weten wat een prachtige baan wij hebben.

Deel via Twitter Facebook

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier