April 2016  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.
 

 

Gratis golfles en mini-clinics

Tijdens het weekend van de Amsterdam Golf Show kun je gratis golfles krijgen! Je kunt kiezen voor een mini-clinic putten en chippen of voor een swingles op de driving range. De lessen worden gegeven door de professionals van Golfclub Amstelborgh. Zij ontvangen je graag in de tent van Golfclub Amstelborgh bij de ingang van de driving range. Alle deelnemers ontvangen na afloop een 9-stappenplan boekje! Aanmelden kan via de website.

Deel via Twitter Facebook  

line

 

Gratis gebruik driving range, ballen en de 9 holes baan

Waar je voor de toegang op de driving range vaak een fee moet betalen en zeker de ballen moet afrekenen, heeft de Amsterdam Golf Show voor jou al gratis plekken gereserveerd. Tevens staan de mandjes ballen voor je klaar op de twee verdiepingen, overdekte en verlichte driving range.

Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de oefengreen of een gratis rondje lopen op de par-3 baan. Neem dus je tas mee of huur een set bij de receptie! Een starttijd reserveren is wel verplicht.

Deel via Twitter Facebook

line

Kids Club; speciaal voor de jeugd

Let’s Golf zal tijdens het weekend de Kids Club organiseren. Een leuke en ook leerzame kennismaking met de golfsport. De Kids Club is bedoeld voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar die nog niet of nauwelijks in aanraking zijn geweest met het golfspel. Door middel van uitdagende spelonderdelen maken de kinderen plezier, maar zij gaan ook fanatiek de strijd met elkaar aan! Meedoen kan op beide dagen van 11.00 – 12.00 uur of van 15.00 – 16.00 uur. Meedoen is gratis!

Deel via Twitter Facebook

line

Hans Lemmens Fitting Experience

Veel spelers weten vaak niet of hun materiaal wel optimaal afgesteld is op hun swing. Neem van je bestaande set je driver, fairway wood, hybride, ijzer 7 en SandWedge mee en laat onder het genot van een kop koffie en een lekkernij je materiaal doormeten. Na deze uitleg kun je altijd nog een keer langskomen voor de meest uitgebreide fitting sessie van Nederland. Tijdens je bezoek aan Hans Lemmens Golf krijg je een fitting voucher (ter waarde van € 120,-).

Deel via Twitter Facebook

line

Shoppen & modeshows

Uiteraard is de Amsterdam Golf Show meer dan alleen een beurs. Het bruist van de activiteiten en gezelligheid. Het grootste winkelplein van Nederland met tal van golfshops die bij elkaar wel een ruimte van meer dan 600m² invullen. Volop keus, de nieuwste fashion, schoenen, clubs en accessoires.

Bezoek bijvoorbeeld de modeshows van Golf Diva, gespecialiseerd in fashion en accessoires voor de lady golfer. Maak kennis met de allernieuwste collecties van o.a. Daily Sports, Röhnisch, Girls Golf, Brax, Alberto, Puma en Ecco.

Deel via Twitter Facebook

line

Maak kans op kaarten voor het Nederlands Golfmuseum

Kom tijdens de Amsterdam Golf Show langs de tent van Golfclub Amstelborgh bij de driving range en zet jezelf op de foto in traditionele golfkleding. Post de foto op Facebook en laat weten dat je @Borchland was. Maak kans op twee kaarten voor het Nederlands Golfmuseum of op twee greenfees voor golfbaan Bleijenbeek in Limburg!

Deel via Twitter Facebook

line

Een sportief dagje uit, met alles wat golf te bieden heeft!

Als echte golfliefhebber mag je hier niet ontbreken. Met tal van demonstraties, een breed aanbod van exposanten en de mogelijkheid om weer het nieuwste equipment te testen. Zaterdag is de show van 10-18 uur en zondag van 10-17 uur. Je kunt ook gezellig een hapje komen eten en drinken. Bestel nu je gratis toegangsbewijs.

We kijken uit naar je komst!

Deel via Twitter Facebook

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier