April  Nieuwsbrief Golfclub Amstelborgh
Golfclub Amstelborgh

 

Gratis golfen tijdens de Amsterdam Golf Show

Zaterdag 23 en zondag 24 april is Borchland weer the place to B. voor de Amsterdam Golf Show. Als echte golfliefhebber mag je hier natuurlijk niet ontbreken. Download nu je gratis entreekaart!

Let's Golf organiseert dit weekend de gratis Kids Club voor kinderen vanaf vier jaar. En je kunt dit weekend ook gratis een rondje lopen op de par 3 baan, een starttijd is wel verplicht. Net als vorig jaar wordt er door de golfprofessionals van Golfclub Amstelborgh weer gratis lesgegeven. Aanmelden kan via de website. En vergeet niet je eigen set even door te laten meten bij Hans Lemmens.

Deel via Twitter Facebook  

line

Golfclub Amstelborgh is klaar voor een mooi golfseizoen

Naast nieuwe driving range ballen, hebben we nu ook ballen met ons logo voor in de baan! Het nodige onderhoud op de driving range en in de baan is gedaan, dus kom lekker een balletje slaan en geniet van ons nieuwe terras voor een hapje en een drankje. Reserveer nu een starttijd.

Zin om te golfen, maar niet alleen? Kom dan naar onze inloopochtend, elke woensdagochtend. Iedereen, minimaal in het bezit van een baanpermissie, kan deelnemen. Bent u lid? Doe dan mee met de externe wedstrijd zaterdag 7 mei bij de Waterlandse Golfbaan. Inschrijven kan bij Peter Houwertjes of bij Ruud Zandbergen. Er hangt ook een inschrijflijst bij de receptie. Bekijk hier alle wedstrijden en evenementen.

Deel via Twitter Facebook

line

Het nieuwe zakelijk netwerken onder golfliefhebbers!

Deel via Twitter Facebook

line

Leren golfen bij Golfclub Amstelborgh

Er starten weer een aantal nieuwe golfcursussen, zowel voor beginners als voor gevorderden. Al vanaf € 79,- per persoon. Schrijf je nu in! Of misschien is het wel leuk om samen met jouw kind of kleinkind te komen golfen. Dan is de ouder- & kindcursus wellicht een leuk idee. Je kunt ook een privéles inboeken bij één van onze professionals.

Vrijdag 6 mei organiseren wij speciaal voor kinderen van zes tot en met veertien jaar een leuke Jeugd fun & golfdag. Voor meer informatie en om in te schrijven kun je mailen naar golf@borchland.nl.

Deel via Twitter Facebook

line

 

Boek nog snel een arrangement voor Cirque du Soleil

Tot en met 1 mei staat Borchland nog in het teken van Cirque du Soleil. De show Amaluna staat bol van kunst en entertainment voor het hele gezin, maar natuurlijk ook leuk met vrienden of als bedrijfsuitje. Verrassende acts, indrukwekkende kostuums en spannender dan ooit! Een show om nooit te vergeten. Reserveer nu één van onze speciale arrangementen, inclusief parkeren.

Deel via Twitter Facebook

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier