April  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

 

Cirque du Soleil Amaluna

Tot en met 1 mei staat Borchland nog in het teken van Cirque du Soleil. De show Amaluna staat bol van kunst en entertainment voor het hele gezin, maar natuurlijk ook leuk met vrienden of als bedrijfsuitje. Verrassende acts, indrukwekkende kostuums en spannender dan ooit! Een show om nooit te vergeten. Reserveer nu één van onze speciale arrangementen, inclusief parkeren.

Deel via Twitter Facebook  

line

Shoppen, shoppen & nog eens shoppen

Borchland staat vanaf vandaag drie dagen lang in het teken van fashion! Kom shoppen bij de Fashion Outlet Sales met merkkleding voor dames en heren. Tassen, schoenen en accessoires met kortingen tot wel 80% op de normale winkelprijzen. Op vrijdag 8 april is de Golf & Fashion Party bij Golfclub Amstelborgh. Van 12 tot 18 uur staat alles in het teken van ladies en golf. En zaterdag 9 april is er ook nog de Gentiluomo & Genti Warehouse Sale met prachtige herenkleding. Naast samples ook een zeer groot assortiment met shirts, pullovers, kostuums en colberts voor scherpe prijzen!

We zien je graag op één van de verkoopdagen! Er is ruime pasgelegenheid, voldoende parkeerruimte en de koffie staat klaar!

Deel via Twitter Facebook

line

 

Het nieuwe netwerken onder de golfliefhebbers!

Deel via Twitter Facebook

line

 

Amsterdam Golf Show 2016

Zaterdag 23 en zondag 24 april is Borchland weer the place to B. voor de Amsterdam Golf Show. Als echte golfliefhebber mag je hier natuurlijk niet ontbreken. Bestel nu je gratis toegangsbewijs

Let’s Golf organiseert dit weekend de Kids Club. Een leuke en ook leerzame kennismaking met de golfsport voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Aanmelden is gratis! Je kunt dit weekend ook gratis een rondje lopen op de par 3 baan. Een starttijd is wel verplicht. Er staan nieuwe ballen klaar op de driving range. En net als vorig jaar wordt er door de golfprofessionals van Golfclub Amstelborgh weer gratis lesgegevenAanmelden kan via de website.

Deel via Twitter Facebook

line

 

Zondag 10 april de eerste King Cruise van 2016 

Zondag 10 april is het weer zover! Vanaf 13.00 uur staat het parkeerterrein van Borchland weer vol met Amerikaanse auto's en motoren. De Chicago Blues Band St. Louis Slim komt spelen en voor de kinderen is er weer een springkussen aanwezig. Uiteraard wordt er ook weer gezorgd voor een hapje en een drankje! Entree is gratis voor mensen met een Amerikaans voertuig, overige bezoekers betalen € 5,- parkeergeld. We zien jullie graag op de eerste meeting van het nieuwe seizoen!

Deel via Twitter Facebook  

line

line

 

Uiteraard kunt u ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier