Vier je zomervakantie bij Amstelborgh!

Blijf je deze zomer in Nederland, maar wil je toch even weg? Golfclub Amstelborgh organiseert in de zomervakantie vier landenwedstrijden, waardoor je toch het gevoel krijgt alsof je op vakantie bent! We nemen je mee naar Spanje, Italië, Frankrijk en Amerika! Ga je mee?

Niet-leden zijn ook van harte welkom!

Aanmelden kan via golf@borchland.nl.

Vamos! Geslaagde Spaanse avond

Vrijdag 10 juli begon de zomervakantie in Spanje, met om 16 uur de all tee start! Uiteraard met een Spaanse versnapering in de baan. Met Spaanse temperaturen kon er worden genoten van de tapas op het terras van Golfclub Amstelborgh. En natuurlijk een glas sangria!

Italiaanse avond vrijdag 24 juli

Vrijdag 24 juli zijn we vertrokken naar Italië bij Golfclub Amstelborgh! Met om 16 uur de all tee start en in de baan een heerlijke Spiedini di Caprese! In de zon op het terras kon er na afloop worden genoten van pizza, pasta en een glas wijn!

Komende weken gaan we nog naar Frankrijk en Amerika. Ga je mee?

Franse middag vrijdag 7 augustus

Bonjour! Deze dag beginnen we met een rondje 9 holes om 11 uur, met als tussendoortje een croissantje in de baan. Daarna begint de lunch, met keuze uit een baguette met brie, kaas en tomaat of salami en een glas wijn. Na de lunch kunnen de liefhebbers jeu de boules spelen.

Kosten € 31,- (platinumleden € 15,50), inclusief 9 holes, baancatering, lunch en een glas wijn.

BBQ'en in Amerika vrijdag 21 augustus

We eindigen de zomervakantie op 21 augustus in Amerika, het land dat bekend staat om cola, burgers en BBQ! We starten met een rondje 9 holes om 16 uur, spelvorm Texas scramble. Dit is een golfspel waarbij er in teams van drie of vier personen gespeeld wordt. Alle spelers slaan iedere hole af, waarna vervolgens met de best gespeelde bal verder wordt gespeeld. On the way een lekkere Amerikaanse snack. Na de wedstrijd wordt de BBQ aangestoken!

Kosten € 45,- (platinum leden € 29,50), inclusief 9 holes, baancatering, BBQ en een drankje.

Ga je mee?

Aanmelden kan bij de receptie of via golf@borchland.nl. Laat even weten waar je mee naar toe wilt op vakantie dan zorgen wij voor de rest, fijne vakantie!