Zalen & faciliteiten

Op zoek naar een ruimte die uw gasten makkelijk kunnen bereiken en waar je voor de deur kunt parkeren? Bij Borchland kunt u terecht voor een ‘coronaproof’ meeting! Gelukkig mogen met een maximum van 30 personen onderwijs- en andere educatieve activiteiten gewoon plaatsvinden.

Ook muziek- en popconcerten zijn toegestaan. Geldt wel dat alle bezoekers van tevoren moeten reserveren en dat bezoekers gebruik moeten maken van een zitplaats. Daarbij geldt dat een zichtbaar gescheiden podium als een afzonderlijke ruimte wordt beschouwd.

Zie hieronder de mogelijkheden per zaal. Voor meer informatie ook wat betreft de mogelijkheden van catering kunt u bellen naar 020 5633333 of een mail sturen naar sales@borchland.nl.

Zalen

Borchland, the place to B. Capaciteit coronaproof (U-vorm) Capaciteit Prijs*
Greg Norman tot 8 personen tot 30 personen € 115,- info
Breakout rooms** I.v.m. corona zijn deze ruimtes niet mogelijk tot 40 personen € 125,- info
Boardroom tot 6 personen tot 20 personen € 175,- info
Nick Faldo tot 12 personen tot 75 personen € 150,- info
Severiano Ballesteros tot 30 personen tot 620 personen € 1.795,- info
Amstelhal@Borchland tot 30 personen tot 2.500 personen prijs op aanvraag info

*Prijzen zijn inclusief BTW en per dagdeel van vier uur. Met uitzondering van de Severiano Ballesteroszaal, deze kosten zijn per dag.

**Prijs is per ruimte per dag. Maximaal acht ruimtes beschikbaar.

Klik hier voor een sfeerimpressie van de zalen.

Glasvezel

Borchland beschikt over snel internet (glasvezelverbinding 20Mbps). Naast deze verbinding zijn er ook drie ADSL verbindingen van +/- 7Mbps down en 0,7Mbps beschikbaar.