Tomas de Smidt – Smidtje Canal Cruises & Events

tomas-foto-links

Even voorstellen!

Tomas de Smidt – Eigenaar van Smidtje Canal Cruises & Events. Amsterdam is het mooist vanaf het water. Dat laten wij graag zoveel mogelijk mensen ervaren. We halen meer uit een vaartocht, tot genoegen van de klant. In de vijftien jaar dat wij bestaan, hebben we bewezen een betrouwbare en vooruitstrevende partner te zijn voor diverse doelgroepen. En daar zijn we trots op.

Zowel nationale en internationale gasten als groepen uit de zakelijke en de particuliere markt verwelkomen wij met plezier en zorg aan boord. Wij leveren, indien gewenst, een totaalproduct waarbij wij u de organisatie uit handen nemen.

Wij zijn trots op onze vloot en het brede en bijzondere aanbod aan schepen dat wij kunnen aanbieden. Van sloep tot salonboot, klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils. Diversiteit in uitstraling en capaciteit vormen zo de kracht van onze vloot. Wij hechten veel waarde aan duurzame ontwikkelingen. Diverse boten varen met een elektrische aandrijving en zonnepanelen op het dak. Zo varen onze boten niet alleen duurzaam, maar ook fluisterstil door de grachten.

Rederij ’t Smidtje biedt onbezorgd en comfortabel genieten terwijl de Amsterdamse en Haarlemse grachten en historische panden in een aangenaam tempo aan u voorbij trekken. Een unieke ervaring die we graag met u delen.

Contact

Tomas de Smidt
Vaarevenementen – Canal Cruises & Events
T +31 20 670 60 67
E tomas@smidtje.nl  | info@smidtje.nl
W www.smidtje.nl
A Ruysdaelkade 174 1072 AT Amsterdam