Wim Hof ‘The Iceman’ LIVE

Breng je gezondheid en geluk naar het volgende niveau met Wim Hof, beter bekend als The Iceman, op zaterdag 16 februari bij Borchland. Het evenement start om 11.00 uur.

Al in zijn tienerjaren rende Wim Hof (Sittard, 1959) met een voldaan gevoel op zijn blote voeten door de sneeuw. Het was het begin van een grote reeks confrontaties met de kou, waarbij iedere keer grenzen werden verlengd en de buitenwereld perplex stond.

Controle over jezelf: Wim Hof heeft zichzelf geleerd hoe hij controle kan krijgen over zijn hartslag, ademhaling en bloedcirculatie. Dit wordt allemaal geregeld door het autonome zenuwstelsel, waar mensen normaal geen controle over hebben. Tegenwoordig heeft Wim zijn focus weerlegd naar het delen van zijn technieken die iedereen in staat stellen om dit zelf ook te kunnen doen. Wetenschappers over de hele wereld willen de vinger leggen op de uitzonderlijke prestaties van Wim. Het lijkt bovennatuurlijk, maar Wim blijft volhardend; ‘Wat ik kan, kan jij ook’.

Je innerlijke vuur speelt een cruciale rol in je gezondheid, welzijn, geluk en prestaties. Steeds meer experts komen erachter, wat de ‘geheimen’ zijn achter het ontwaken van je innerlijke vuur. Boeken uit de geneeskunde moeten zelfs herschreven worden door de nieuwste inzichten uit deze wetenschap.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.