Zaalvoetbal & zaalhockey

De Amstelhal@Borchland kan naast beurzen, feesten en grote partijen ook afgehuurd worden voor bijvoorbeeld zaalsporten. Denk aan hockey- en voetbaltrainingen, maar er worden ook regelmatig zaalvoetbaltoernooien bij ons georganiseerd. Er is geen standaard boarding aanwezig!

Verenigingen die hier al gebruik van hebben gemaakt zijn onder andere AFC Ajax, FC Abcoude, sc Buitenveldert, Amsterdamsche Football Club, Wooter Academy, HC AMVJ en Pinoké.

Tarieven

 

Aantal velden Tarieven
Eén veld € 50,- per uur
Twee velden € 90,- per uur
Drie velden € 135,- per uur
Vier velden € 160,- per uur

 

We hebben twee velden met de officiële afmetingen voor zowel zaalvoetbal als zaalhockey. Twee velden staan gelijk aan de prijs van één officieel veld. Vier velden staan gelijk aan de prijs van twee officiële velden.

 

Afmetingen

 

Soccersquash

Voetbal je graag, maar wil je een keer iets anders proberen dan zaalvoetbal? Bij Borchland kun je ook komen soccersquashen!

Soccersquash

Soccersquash is een combinatie van voetbal en squash en wordt gespeeld met een speciale soccersquashbal op een standaard squashbaan. Deze snel groeiende sport is ideaal voor spelers die houden van een combinatie van balcontrole, balaanname, bal hooghouden en traptechniek. Daarbij is het ook een tactische en mentale sport en werk je ook nog eens spelenderwijs aan een goede conditie.

Klik hier voor meer informatie over soccersquash.

Contactgegevens

Borchland beschikt over uitstekende horecafaciliteiten en ook de centrale ligging en goede parkeermogelijkheden zijn een pré. Voor meer informatie kun je contact opnemen met sales@borchland.nl of bel naar 020 56 333 33.