Bedrijvencompetitie squash

Squashclub Borchland organiseert in samenwerking met voormalig squashkampioen Lucas Buit weer een nieuwe editie van de squashcompetitie Squash & Business.

Sportief, uitdagend & sociaal, de squashcompetitie heeft het allemaal!

Teams bestaan uit drie personen en spelen op donderdagavond van 18.00 - 20.15 uur. Je kunt je team zelf samenstellen en afwisselen met spelers. Beginner, recreant of gevorderde, bedrijven- of vriendenteams, iedereen mag mee doen. Inschrijven voor de volgende editie kan door een mail te sturen naar l.buit@upcmail.nl  

De competitie start in maart. Aan het einde van de competitie is er een prijsuitreiking voor de beste teams en kunnen alle teams samen genieten van een heerlijk diner. Kosten € 375,- per team en jaarleden krijgen € 40,- korting.

De volgende teams hebben al eerder gespeeld: CitydenUp, ING, KPMG, Fruitful Office, Alvybee Consulting, Hi Hi Team, SDL en TMF, I Bridge, Branddeli e.a.

Squash de meest gezonde sport

Squash is leuk en op elk niveau, iedereen kan meedoen. Tevens is het een prima middel om mensen te ontmoeten en relaties te verstevigen. En squash is door Forbes Magazine uitgeroepen tot de meest gezonde sport waarbij je de meeste calorieën verbrandt!