(Soccer)squash bij Borchland voor enthousiaste spelers van elk niveau.

Amsterdam heeft weer een echte squashclub! Squashkampioen Lucas Buit runt ‘Squashclub Borchland’. Met ruime openingstijden, langs de A2 en parkeren voor de deur, is Borchland ook voor (soccer)squash the place to B.! En kom na het (soccer)squashen lekker een hapje eten in ons restaurant of Grand café.

Kinderfeest

Ook kinderpartijtjes met soccersquash behoort tot de mogelijkheden! Bekijk het filmpje hieronder voor een sfeerimpressie van soccersquash.

Squash and fun

Squash is boeiend om te doen en om naar te kijken. De sport geeft een perfecte work-out, stelt hoge eisen aan o.a. het uithoudingsvermogen, de mentale weerbaarheid, reactiesnelheid, technische kwaliteiten en tactisch inzicht.

Alle acht squashbanen zijn opgeknapt en competitie klaar. Naast een gezellig interieur met loungebanken, eigen bar, terras, muziek en mooie kleedkamers,  kunnen de squashers bij ons ook live squash kijken op PSA Live. Zo kun je de absolute wereldtop live in actie zien.

Lucas Buit verzorgt coaching en lessen.

Soccersquash

Soccersquash is dé nieuwe sensatie op het gebied van (voet)balsporten

Deze snel groeiende sport is ideaal voor spelers die houden van een combinatie van balcontrole, balaanname, bal hooghouden en traptechniek. Daarbij is het ook een tactische en mentale sport en werk je ook nog eens spelenderwijs aan een goede conditie.

Soccersquash is een combinatie van voetbal en squash en wordt gespeeld met een speciale soccersquash-bal op een standaard squashbaan.

 

''De opleiding van Ajax wil de beste zijn en moet dus continu innoveren. Een aantal nieuwe initiatieven organiseren wij op het terrein van onze goede buur Borchland. De pupillen van onze Onderbouw trainen wekelijks in de zaal, inclusiefsoccersquash, maar ook op het asfalt van het parkeerterrein. Dit past binnen onze filosofie, waarin zeker op jonge leeftijd het ontwikkelen van technische vaardigheden centraal moet staan. Het spelen en trainen op diverse ondergronden is daarbij een van onze pijlers.'', aldus Wim Jonk - Hoofd Opleidingen AFC Ajax. Lees verder...

Spelregels soccersquash

Bij soccersquash is het de bedoeling dat je de bal via de muur schiet, zodanig dat deze voor je tegenstander moeilijk te retourneren is. De bal mag maximaal één keer stuiteren en je mag de bal maximaal drie keer raken. Je mag de bal dus ook direct terugspelen en 'uit de lucht' nemen waarmee je het spel aanzienlijk versnelt en je tegenstander onder druk zet. Je mag de bal met alles, behalve je armen en handen aanraken, gebeurt dit wel dan is het punt voor de tegenstander. Er zijn dus officiële spelregels. Meer informatie is te vinden op www.soccersquash.nl.

Veelgestelde vragen

Wat voor schoenen heb je nodig om te (soccer)squashen?
Sportschoenen zonder zwarte zolen.

Dien je een eigen bal mee te nemen?
Je kunt bij ons een soccersquashbal huren voor € 3,- per bal. Voor het squashen kun je een bal kopen voor € 3,95 per bal.

Contact & tarieven

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@borchland.nl of 020-5633 333.

Klik hier voor de standaard tarieven.