Soccersquash, de nieuwe sportsensatie bij Borchland

Foto rechts soccersquash

Soccersquash is dé nieuwe sensatie op het gebied van (voet)balsporten.

Deze snel groeiende sport is ideaal voor spelers die houden van een combinatie van balcontrole, balaanname, bal hooghouden en traptechniek. Daarbij is het ook een tactische en mentale sport en werk je ook nog eens spelenderwijs aan een goede conditie.

Soccersquash is een combinatie van voetbal en squash en wordt gespeeld met een speciale soccersquash-bal op een standaard squashbaan.

''De opleiding van Ajax wil de beste zijn en moet dus continu innoveren. Een aantal nieuwe initiatieven organiseren wij op het terrein van onze goede buur Borchland. De pupillen van onze Onderbouw trainen wekelijks in de zaal, inclusief soccersquash, maar ook op het asfalt van het parkeerterrein. Dit past binnen onze filosofie, waarin zeker op jonge leeftijd het ontwikkelen van technische vaardigheden centraal moet staan. Het spelen en trainen op diverse ondergronden is daarbij een van onze pijlers.'', aldus Wim Jonk - Hoofd Opleidingen AFC Ajax. Lees verder...

Kinderfeest

Ook kinderpartijtjes met soccersquash behoort tot de mogelijkheden! Bekijk het filmpje hieronder voor een sfeerimpressie van soccersquash.

Lidmaatschap

Sluit nu een soccersquash lidmaatschap af bij Borchland!

Spelregels

Bij soccersquash is het de bedoeling dat je de bal via de muur schiet, zodanig dat deze voor je tegenstander moeilijk te retourneren is. De bal mag maximaal één keer stuiteren en je mag de bal maximaal drie keer raken. Je mag de bal dus ook direct terugspelen en 'uit de lucht' nemen waarmee je het spel aanzienlijk versnelt en je tegenstander onder druk zet. Je mag de bal met alles, behalve je armen en handen aanraken, gebeurt dit wel dan is het punt voor de tegenstander. Er zijn dus officiële spelregels. Meer informatie is te vinden op www.soccersquash.nl.

Het is niet toegestaan om de squashbaan met zwarte zolen te betreden.

Contact & tarieven

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@borchland.nl of 020-5633 333.

Klik hier voor de standaard tarieven.