Golf

Golfclub Amstelborgh

Eén van onze doelstellingen is dat wij zoveel mogelijk mensen enthousiast willen maken én houden voor het golfspel. Voor ons betekent golfen meer dan gewoon een balletje slaan, het is een beleving waarbij sport en gezelligheid de keywords zijn.

Faciliteiten

Op ieder moment van de dag spelen in een oase van groen aan de rand van Amsterdam!Golfbaan 9-holes
Onze 9 holes par-3 golfbaan is 's avonds geheel verlicht en beschikt over een overdekte driving range met meer dan 60 afslagplaatsen.

 

Op de 'Golf Academy' worden door onze golfpro's diverse lessen en clinics gegeven voor het verbeteren van de golfvaardigheden.

Als je medewerkers, collega’s of relaties wilt onthalen op een bijzondere, memorabele uitstap, dan is een golfarrangement een uitstekend idee. Wat dacht je van een 'Tea & Eat'?

Je kunt bij Golfclub Amstelborgh ook je clubs op maat laten maken bij Hans Lemmens Golf National Fitting Centre. Voor elk type speler, zodat jouw spel verbetert en je met nog minder slagen kunt spelen!

Word nu lid! Klik hier voor meer informatie over onze lidmaatschappen en de standaard tarieven.

Wij wensen je heel veel golfplezier!

Wij adviseren je, wanneer je voor dezelfde dag nog wilt reserveren, dit telefonisch te doen.

Gedragsregels

Net als alle andere golfbanen hanteert ook Amstelborgh de algemene NGF gedragsregels. Dit betekent dat elke speler met een eigen of gehuurde tas speelt, spelers dienen zich te houden aan lokale regels en te letten op veiligheid van andere spelers. Wij waarderen het wanneer de heren een shirt met kraag en mouwen dragen en de dames een shirt met minimaal een kraagje. Korte rokken en/of broeken geen probleem, trainingsbroeken en/of jasjes zien wij liever niet op de baan.

Algemene voorwaarden

Op iedere overeenkomst tussen jou en Golfclub Amstelborgh zijn de algemene voorwaarden van toepassing.