FootGolf

SONY DSC

FootGolf, ook wel voetgolf, biedt een heel nieuwe beleving van de sport ‘golf’. Het is, zoals de naam al zegt, een combinatie van voetbal en golf. Je oefent deze sport uit op de golfbaan, alleen dan met een voetbal in een speciaal daarvoor gemaakte hole. Waarbij het doel hetzelfde blijft; de bal in zo min mogelijk trappen in de, speciaal voor het FootGolf vergrootte, hole schieten!

Spelregels

Bij FootGolf is het doel om de bal in zo min mogelijk trappen in de hole te schieten. Hier zijn echter wel een aantal regels:

Het is belangrijk dat je altijd je eigen bal in de gaten houdt en dat je de bal pas schiet wanneer deze helemaal stil ligt.
Als je de bal speelt, moet dit in één vloeiende beweging gaan en zorg je er voor dat je geen andere spelers raakt of hindert.

Met heuvels, bomen, sloten en bunkers biedt iedere hole voldoende uitdaging voor jong en oud. Kom samen met vrienden en/of collega’s jullie vaardigheden in het FootGolf testen bij Borchland en wie weet wordt één van jullie de nieuwe Nederlands Kampioen!

Footgolf & BBQ'en

  • 9 holes footgolf
  • BBQ na afloop
  • Inclusief parkeren

Groepen vanaf 25 personen € 42,75 per persoon.

Wil je footgolfen met minder dan 25 personen dan maken we graag even een offerte op maat. Dit kan door te bellen of door een mail te sturen.

Reserveren kan door te bellen 020 56 333 33.

Speel mee met Footgolf International

Footgolf International kiest Borchland als thuisbasis!

Kom spelen met Footgolf International op de verlichte golfbaan van Golfclub Amstelborgh bij Borchland, the place to B. Vanaf nu spelen de spelers van FootGolf International iedere woensdagavond een 18 holes toernooi en iedereen is welkom om mee te doen! Ben jij erbij?

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@footgolfinternational.com met je naam en de datum dat je wilt meespelen.

Waar: Borchland, the place to B.
Wanneer: Iedere woensdagavond
Tijd: 19.30 tot 21.30 (geschatte eindtijd)
Kosten: € 20,- per persoon (inclusief parkeren)

Kinderfeest

Een kinderpartijtje? Denk dan eens aan ons feestbuffet footgolf! Geniet van het buffet met o.a. patatjes, kaassoufflés, chocoladefontein en onbeperkt limonade en speel een rondje 9 holes footgolf op woensdag 4 oktober! Reserveer snel want vol = vol. Reserveren kan door te bellen met 020 56 333 33.

 

Reserveren met een groep?

Het FootGolf is zowel telefonisch als per e-mail te reserveren voor groepen vanaf 25 personen. Heb jij ook de FootGolf kriebels gekregen? Bel dan nu 020 56 33 333 en vraag naar de mogelijkheden!

Let op

  • Indien je footgolf komt spelen bij Golfclub Amstelborgh, dien je je eigen voetbal mee te nemen.
  • Het is niet toegestaan om op voetbalschoenen te spelen.