Footgolf, ook wel voetgolf, biedt een heel nieuwe beleving van de sport ‘golf’. Het is, zoals de naam al zegt, een combinatie van voetbal en golf. Je oefent deze sport uit op de golfbaan, alleen dan met een voetbal in een speciaal daarvoor gemaakte hole. Waarbij het doel hetzelfde blijft; de bal in zo min mogelijk trappen in de, speciaal voor het footgolf vergrootte, hole schieten!

Tarieven footgolf

Kom gezellig 9 holes footgolfen met vrienden, collega's of bijvoorbeeld je voetbalteam! Kosten € 15,50 per persoon. Reserveren kan door te bellen 020 56 333 33.

Reserveren met een groep?

Het footgolf is zowel telefonisch als per e-mail te reserveren voor groepen vanaf 20 personen. Heb jij ook de footgolf kriebels gekregen? Bel dan nu 020 56 33 333 en vraag naar de mogelijkheden!

Spelregels

Bij footgolf is het doel om de bal in zo min mogelijk trappen in de hole te schieten. Hier zijn echter wel een aantal regels:

Het is belangrijk dat je altijd je eigen bal in de gaten houdt en dat je de bal pas schiet wanneer deze helemaal stil ligt.
Als je de bal speelt, moet dit in één vloeiende beweging gaan en zorg je er voor dat je geen andere spelers raakt of hindert.

Met heuvels, bomen, sloten en bunkers biedt iedere hole voldoende uitdaging voor jong en oud. Kom samen met vrienden en/of collega’s jullie vaardigheden in het FootGolf testen bij Borchland en wie weet wordt één van jullie de nieuwe Nederlands Kampioen!

Footgolf & BBQ'en

  • 9 holes footgolf
  • BBQ na afloop
  • Inclusief parkeren

Groepen vanaf 25 personen € 36,70 per persoon.

Wil je footgolfen met minder dan 25 personen dan maken we graag even een offerte op maat. Dit kan door te bellen of door een mail te sturen.

Reserveren kan door te bellen 020 56 333 33.

Veelgestelde vragen

Wat voor schoenen heb je nodig om footgolf te spelen?
Sportschoenen met bij voorkeur een goede grip.  Schoenen met noppen (voetbalschoenen) zijn niet toegestaan.

Hoe lang doe je over een rondje 9 holes footgolf?
Ongeveer één uur, afhankelijk van het niveau.

Dien je een eigen voetbal mee te nemen?
Je dient je eigen voetbal mee te nemen.

Kids feestje footgolf

Een kinderpartijtje? Denk dan eens aan ons kids feestje footgolf!

  • Eén rondje 9 holes footgolf (maximaal vier kinderen per starttijd) datum in overleg
  • Zelf opscheppen van het speciale kinderbuffet:
    Patatjes, mini frikandellen, mini kaassoufflés, kipnuggets, worstjes en visfrites. Als afsluiter een echt toetjesbuffet. Deze bestaat uit een chocoladefontein met marshmallows, aardbeien, lange vingers en een ijsbuffet met de keuze uit drie smaken ijs, discodip en nootjes! En ook nog eens onbeperkt limo drinken met de keuze uit maar liefst drie verschillende smaken!
  • Incl. parkeren
  • Te reserveren vanaf twaalf kinderen (minimale leeftijd twaalf jaar)
  • Zorgen voor eigen begeleiding

Het kids feestje footgolf kan alleen telefonisch gereserveerd worden 020 56 333 33.

€ 25,95 p.p.