Footgolf, ook wel voetgolf, biedt een heel nieuwe beleving van de sport ‘golf’. Het is, zoals de naam al zegt, een combinatie van voetbal en golf. Je oefent deze sport uit op de golfbaan, alleen dan met een voetbal in een speciaal daarvoor gemaakte hole. Waarbij het doel hetzelfde blijft; de bal in zo min mogelijk trappen in de, speciaal voor het footgolf vergrootte, hole schieten!

Tarieven footgolf

Kom gezellig 9 holes footgolfen op zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur met vrienden, collega's of bijvoorbeeld je voetbalteam! Te reserveren vanaf zes personen. De minimale leeftijd is twaalf jaar. De prijs is exclusief voetbal. Iedereen dient met een eigen bal te spelen.

6 t/m 10 personen € 24,50 p.p.
11 t/m 14 personen € 22,50 p.p.
Vanaf 15 personen € 17,50 p.p.

Reserveren kan door te bellen 020 56 333 33.

Spelregels

Bij footgolf is het doel om de bal in zo min mogelijk trappen in de hole te schieten. Hier zijn echter wel een aantal regels:

Het is belangrijk dat je altijd je eigen bal in de gaten houdt en dat je de bal pas schiet wanneer deze helemaal stil ligt.
Als je de bal speelt, moet dit in één vloeiende beweging gaan en zorg je er voor dat je geen andere spelers raakt of hindert.

Met heuvels, bomen, sloten en bunkers biedt iedere hole voldoende uitdaging voor jong en oud. Kom samen met vrienden en/of collega’s jullie vaardigheden in het FootGolf testen bij Borchland en wie weet wordt één van jullie de nieuwe Nederlands Kampioen!

Footgolf & BBQ'en

Kom gezellig 9 holes footgolfen op zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur en daarna BBQ'en. De prijs is exclusief voetbal.

  • 9 holes footgolf
  • BBQ na afloop
  • Inclusief parkeren

Groepen vanaf 25 personen € 40,25 per persoon.

Wil je footgolfen met minder dan 25 personen dan maken we graag even een offerte op maat. Dit kan door te bellen of door een mail te sturen. Reserveren kan door te bellen 020 56 333 33.

Veelgestelde vragen

Wat voor schoenen heb je nodig om footgolf te spelen?
Sportschoenen met bij voorkeur een goede grip.  Schoenen met noppen (voetbalschoenen) zijn niet toegestaan.

Hoe lang doe je over een rondje 9 holes footgolf?
Ongeveer één uur, afhankelijk van het niveau.

Dien je een eigen voetbal mee te nemen?
Je dient je eigen voetbal mee te nemen. Iedereen dient met een eigen bal te spelen.

Zaalvoetbal & soccersquash

Voetbal je graag, maar wil je een keer iets anders proberen dan footgolf? Bij Borchland kun je ook komen soccersquashen of zaalvoetballen.

Soccersquash

Soccersquash is een combinatie van voetbal en squash en wordt gespeeld met een speciale soccersquashbal op een standaard squashbaan. Deze snel groeiende sport is ideaal voor spelers die houden van een combinatie van balcontrole, balaanname, bal hooghouden en traptechniek. Daarbij is het ook een tactische en mentale sport en werk je ook nog eens spelenderwijs aan een goede conditie.

Klik hier voor meer informatie over soccersquash.

 

Zaalvoetbal

De Amstelhal kan afgehuurd worden voor bijvoorbeeld zaalsporten. Denk aan hockey- en voetbaltrainingen, maar er worden ook regelmatig zaalvoetbaltoernooien bij ons georganiseerd. Er is geen standaard boarding aanwezig. Verenigingen die hier al gebruik van hebben gemaakt zijn onder andere AFC Ajax, FC Abcoude, sc Buitenveldert, Amsterdamsche Football Club, Wooter Academy, HC AMVJ en Pinoké.

Klik hier voor meer informatie over zaalvoetbal.