Borchland bowling

Borchland bowling

Brand bij Borchland

Donderdag 12 april heeft er een forse brand gewoed in de keuken van Borchland aan de bowlingzijde. Het vuur leek vrij snel geblust door de brandweer, echter kwam het terug tussen het plafond en het systeemplafond (ingang van de bowling). Hierdoor is de schade aanzienlijk groter geworden als in eerste instantie door de media werd gesuggereerd helaas. De gevolgen van de roetschade zijn vooralsnog niet te overzien. Wanneer de bowling, het grand café van Borchland en de keuken weer open gaan is op dit moment nog niet duidelijk, wij hopen medio oktober. Wij zullen in ieder geval via de website iedereen op de hoogte houden.

Kom bowlen en parkeer voor de deur!

Met tien bowlingbanen, een ruime bar, een grote bowlinglounge én ruime parkeergelegenheid voor de deur is Borchland, the place to B. Bowlen is en blijft een leuk uitje voor jong en oud. Een leuke avond na het werk met collega’s, een gezellige middag met familie, maar natuurlijk ook voor een kinderfeestje.

Voor dezelfde dag nog reserveren? Bel dan even 020-56 33 333.
Klik hier de openingstijden en de tarieven.

 

NIEUW BIJ BORCHLAND! Kom bowlen & tap je eigen biertje! 8 liter bier € 75,-!

Arrangementen

Om de dag compleet te maken kunt u ook kiezen voor één van onze arrangementen.

Spidergril en gourmet  Chicken en ribs

Bowling-dinerarrangement Streetfood

Streetfood snackarrangement

Disco-, & kinderbowlen

Discobowlen
Bij het discobowlen worden de bowlingbanen verduisterd en gaat het muziekvolume omhoog. In combinatie met de discolampen, videoclips, rookeffecten en lichtgevende bowlingballen zorgt dit voor een waar spektakel. Discobowlen is mogelijk op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Kinderbowlen
De bowlingbanen zijn uitgerust met kinderbowlingballen, kinderschoenen en bumpers zodat iedereen in staat is te scoren. Regelmatig zijn er leuke aanbiedingen voor feestjes en partijen!

De smaak te pakken?

Heeft u de smaak te pakken, dan kunt u zich ook aanmelden bij de Duivendrechtse Bowlingvereniging Borchland!