Borchland bowling

Borchland bowling

Bowlen is en blijft een leuk uitje voor jong en oud. Een leuke bezigheid voor een gezellige dag met vrienden, familie, collega’s of kinderfeestje.

Meer informatie
Zaalhockey

Zaalvoetbal & zaalhockey

De Amstelhal@Borchland kan naast beurzen, feesten en grote partijen ook afgehuurd worden voor bijvoorbeeld zaalsporten. Denk aan hockey- en voetbaltrainingen, maar er worden ook regelmatig zaalvoetbaltoernooien bij ons georganiseerd. Er is geen standaard boarding aanwezig!

Meer informatie
Golfclub Amstelborgh

Golf

Op ieder moment van de dag spelen in een oase van groen aan de rand van Amsterdam! Onze 9 holes par-3 golfbaan is ‘s avonds geheel verlicht en beschikt over een overdekte driving range met meer dan 60 afslagplaatsen.

Meer informatie
SONY DSC

FootGolf

FootGolf, ook wel voetgolf, biedt een heel nieuwe beleving van de sport ‘golf’. Het is, zoals de naam al zegt, een combinatie van voetbal en golf. Je oefent deze sport uit op de golfbaan, alleen dan met een voetbal in een speciaal daarvoor gemaakte hole. Waarbij het doel hetzelfde blijft; de bal in zo min…

Meer informatie
Squashracket

Squashen bij Borchland

Squash bij Borchland door professionals voor enthousiaste squashers van elk niveau. Amsterdam heeft weer een echte squashclub! Squashkampioen Lucas Buit runt ‘Squashclub Borchland’. Met ruime openingstijden, langs de A2 en parkeren voor de deur, is Borchland ook voor squash the place to B.!

Meer informatie
Foto rechts soccersquash

Soccersquash, de nieuwe sportsensatie bij Borchland

Soccersquash is dé nieuwe sensatie op het gebied van (voet)balsporten. Deze snel groeiende sport is ideaal voor spelers die houden van een combinatie van balcontrole, balaanname, bal hooghouden en traptechniek. Daarbij is het ook een tactische en mentale sport en werk je ook nog eens spelenderwijs aan een goede conditie.

Meer informatie