Spaar Fairwaystrokes en maak kans op één jaar gratis golfen!

Sinds april 2012 is het mogelijk om te sparen voor gratis greenfees. Bij een groot aantal (web)shops kan je Fairwaystrokes sparen bij het doen van aankopen.

Ook bij Golfclub Amstelborgh en bij Hans Lemmens golfshop kunt u met Fairwaystrokes betalen.

Meedoen aan het Fairwaystrokes programma levert nog een voordeel op: De Specialtees. Als deelnemer maak je regelmatig kans op privileges en voordeelacties waarin golf centraal staat.

Fairwaystrokes kadobon
Vanaf heden is de Fairwaystrokes kadobon verkrijgbaar. De bon is in diverse bedragen verkrijgbaar, van € 10,00 tot en met €150,00 per bon. Via Fairwaystrokes.nl is de kadobon verkrijgbaar en/of inwisselbaar.

Fairwaystrokes kadobon

Wat is Fairwaystrokes?
Fairwaystrokes is het spaar- en speelprogramma van de NGF voor alle golfers in Nederland. Fairwaystrokes staat voor plezier in golfen voor de golfer en ook voor de golfbaan.
Via dit programma sparen de golfers euro’s in de vorm van Fairwaystrokes bij iedere online aankoop via de website www.fairwaystrokes.nl. De gespaarde Fairwaystrokes kunnen worden uitgegeven op een van de ruim 90 aangesloten golfbanen.
Het programma Fairwaystrokes is voordelig voor de golfers, omdat voor hen de beste online deals zijn geselecteerd én ruim 50 webshops zijn samengebracht op www.fairwaystrokes.nl, waarbij bovendien iedere aankoop Fairwaystrokes (=euro’s) worden gespaard. Iedere Fairwaystroke is één euro waard en deze worden op de NGF-pas bijgeschreven. De NGF-pas wordt op deze manier  geld waard!

Hoe werkt het?

1. Activeer je NGF pas en log in
2. Spaar automatisch euro’s bij elke aankoop bij aangesloten partijen
3. Besteed je Fairwaystrokes aan greenfee
4. Ontvang speciale acties en voordelen via de Specialtees

Voor meer informatie, surf naar www.fairwaystrokes.nl.