Roy Ronda & Barry Bierman – Ronda + Bierman Printmanagement

Even voorstellen!

Roy Ronda en Barry Bierman van Ronda + Bierman Printmanagement zijn fervente golfers met een passie voor Schotland en hebben daar menig golfbaan afgestruind. Ook in Nederland kennen zij de weg ruimschoots en zijn onder andere actief in Business Open Nederland. Een zakelijke netwerkclub die huist op Amstelborgh/Borchland waarin de business aangevuld wordt met netwerkmomenten in de golfbaan. Tweewekelijks ontbijten op deze inspirerende plek is onderdeel van die netwerkmomenten.

Wij zien netwerken als een ‘must’ in het hedendaagse zakelijke klimaat in Nederland aldus Barry Bierman. Veelal gaat het om ‘wie je kent’ om verder te komen. In een paar uur tijd leer je iemand redelijk kennen en heb je alle tijd om te vertellen wat je kan betekenen voor elkaar. Na een ronde golf heb je met je gast een duidelijk beeld van elkaars activiteiten. Ideaal om zo de tijd door te brengen want efficiënter kan het niet.

Roy Ronda vult aan: wij zijn ook actief in een golf businesstour waar we onze relaties mee naar toe nemen om samen tijd door te brengen. Klussen te bespreken of vooruit te blikken naar nieuwe samenwerkingen. Op deze wijze bestendigen wij graag onze lang lopende contacten en kunnen we dicht bij onze klanten blijven.

Contact

Wat doen wij eigenlijk? Printmanagement is de veelomvattende noemer voor onze activiteiten. Wij nodigen je dan ook uit om naar onze website te gaan om onze propositie eens goed te bekijken. We weten zeker dat het ook voor jou interessant kan zijn. Ga naar www.rrbb.nl en ontdek de kracht van onze kennis in het grafisch vak.

Heb je e.e.a. bekeken en zou je graag nader kennis maken dan nodigen wij jou uit om dat tijdens een 9 holes ronde te doen. Combineren we gelijk datgene wat we leuk vinden! Bel ons nu en maak de afspraak met Roy (06 27 10 95 94) of met Barry (06 55 80 86 08).