Rob & Melissa de Ruyter – Fun Center Amstelveen

Jumpers Indoor is inmiddels uitgegroeid tot een waar Funcenter. Met onder meer jumpen op het waanzinnige trampolinepark, lasergamen in het havengebied van New York, indoor golf op de top 42 banen van de wereld en zingen in de hypermoderne karaoke party room, heeft het Fun Center een goede diversiteit van activiteiten voor zowel kinderen, jeugd en volwassenen. Van een kinderfeestje of klassenuitje tot een compleet verzorgd team- of bedrijfsuitje! Alles onder 1 dak!

In de Poel, achter het raadhuis van Amstelveen, ligt Poel’s Up. In de Poel drijft er namelijk een zwembad met bar met een fenomenaal uitzicht over de hele poel en op de kerktoren van Bovenkerk. Een plek waar je volop kunt genieten met het hele gezin, waar activiteiten als zwemmen en stand up paddling (suppen) centraal staan.

Kortom: Wij verzorgen de leukste kinderfeestjes, groepsuitjes en bedrijfsuitjes. Laat je verassen door het unieke aanbod van activiteiten in combinatie met een heerlijk buffet of walking diner. Wij geven je graag een tour, de koffie staat klaar!

Contact

Rob & Melissa de Ruyter

Fun Center Amstelveen
A Langs de werf 7
1185 XT Amstelveen-Zuid
T 020-4411400
E info@funcenteramstelveen.nl
W www.funcenteramstelveen.nl
7 dagen per week open!