Kinderkleding- & speelgoedbeurs XXL

Eenvoudig en voordelig de kleding-, en speelgoedkast van de kinderen aanvullen met leuke items? Geen zin om eindeloos winkel in en winkel uit te gaan? Wil je kiezen uit veel aanbod bij elkaar? Bezoek dan de kinderbeurs op zondag 17 maart of zondag 3 november bij Borchland! Het grootste aanbod van heel Nederland bij elkaar.

Zowel tweedehands als nieuwe items. Veel particuliere verkopers, maar ook webshops, outletstores en regelmatig zelfs ontwerpers. Doelgroep kids van nul tot tien jaar.

Openingstijden & tarieven

De beurs is geopend op zondag 17 maart en zondag 3 november van 10.00 - 14.00 uur. De toegangsprijs is € 2,50 in de online voorverkoop en € 3,50 aan de kassa. Kinderen tot twaalf jaar mogen gratis naar binnen. Speciaal op deze dag kan er gratis geparkeerd worden.

Verkopersinformatie

Eenvoudig en snel wat bijverdienen? Vind je weggooien of weggeven zonde? Ruim de kinderkleding en speelgoedkast van je kinderen op en kom verkopen op de kinderbeurs! Webshops en outletstores zijn ook welkom om te verkopen. De gehele opbrengst is natuurlijk voor jezelf! Kramen kunnen al gereserveerd worden.

Kijk voor meer informatie of om een kraam te reserveren op www.gooisekledingbeurs.nl.