Maandaanbiedingen januari

Greenfee 9 holes € 10,-
Begin het jaar sportief! Deze hele maand kun je 9 holes spelen met daglicht voor slechts € 10,- per greenfee. Alleen telefonisch te reserveren 020 56 333 33.

Vind je de zwarte bal?
Lekker een balletje afslaan uit de wind? Dit kan bij Golfclub Amstelborgh. De ballenmachines zijn dit keer niet alleen gevuld met witte driving range ballen, er zijn ook een aantal zwarte ballen in omloop! Vind je een zwarte bal? Meld je dan bij de bar en ontvang een portie bitterballen cadeau.

Tweede uur gratis golfen
Regen, onweer of harde wind? Indoor golf kan het hele jaar door, zowel voor beginners als voor gevorderden! Kom deze maand golfen op de indoor golfsimulator en speel het tweede uur gratis! Reserveren kan door te bellen met de receptie 0205633333.

Strippenkaart Golfclub Amstelborgh
Koop in januari de strippenkaart 9 holes daglicht, normaal € 155,- en deze maand slechts € 100,-!

Afbeeldingsresultaat voor strippenkaart amstelborgh

Wegens succes verlengd! De Amsterdamse strippenkaart
Kom heel voordelig golfen op dé 3 banen in Amsterdam: Golfcentrum De Hoge Dijk, GC Amsterdam Old Course en Golfclub Amstelborgh. Bij 3 strippen speel je op elke baan 1x en bij 6 strippen speel je op elke baan 2x. Te koop bij de recepties van bovenstaande clubs.  Geldig tot en met maart 2021.
3 strippen = € 49,-
6 strippen = € 95,-

Benieuwd naar de acties in februari?

Vind je de zwarte bal?
Lekker een balletje afslaan uit de wind? Dit kan bij Golfclub Amstelborgh. De ballenmachines zijn dit keer niet alleen gevuld met witte driving range ballen, er zijn ook een aantal zwarte ballen in omloop! Vind je een zwarte bal? Meld je dan bij de receptie en ontvang 80 driving range ballen cadeau.

Tweede uur gratis golfen
Regen, onweer of harde wind? Indoor golf kan het hele jaar door, zowel voor beginners als voor gevorderden! Kom deze maand golfen op de indoor golfsimulator en speel het tweede uur gratis! Reserveren kan door te bellen met de receptie 0205633333.

Vakantiebowlen
Van maandag 17 t/m vrijdag 21 februari is er vakantiebowlen bij Borchland! Kom gezellig discobowlen tussen 13.00 en 18.00 uur voor slechts € 21,- per baan per uur. Inclusief schoenhuur. Reserveer online vakantiebowlen of bel 020 56 333 33.

Weekenddeal (soccer)squash
Kom op vrijdag, zaterdag of zondag 1,5 uur squashen en betaal slechts voor 45 minuten. Alleen telefonisch te reserveren 0205633333.

Acties elke maand!

Ladies only 9 holes inloopochtend

Kinderen naar school? Of gewoon lekker vrij? Kom een rondje 9 holes spelen op vrijdags om 09.30 uur! Nog geen handicap? Dat maakt niet uit! Wij zorgen dat je dan met iemand meeloopt die de etiquette kent. Kosten goud- en niet-leden € 14,50 per persoon, inclusief koffie met wat lekkers (platinumleden gratis, exclusief koffie met wat lekkers).

Interesse?
Stuur een mail naar golf@borchland.nl met hierin je naam en telefoonnummer.

Beginnerswedstrijd

Elke maand organiseren wij een golfwedstrijd voor de beginnende golfer, spelvorm stableford. Ook als je al jaren niet meer hebt gespeeld en het weer op wil pakken, ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze wedstrijd. Kosten € 5,50 voor platinumleden en € 15,50 voor goud-, jeugd- en niet-leden. Inclusief één drankje. Inschrijven kan op het prikbord bij de receptie van Golfclub Amstelborgh of door een mail te sturen naar golf@borchland.nl.

Data
Zondag 16 februari 10 uur
Zondag 15 maart 10 uur
Zondag 5 april 10 uur