Maandaanbiedingen november

Vind je de zwarte bal?
Lekker een balletje afslaan uit de wind? Dit kan bij Golfclub Amstelborgh. De ballenmachines zijn dit keer niet alleen gevuld met witte driving range ballen, er zijn ook een aantal zwarte ballen in omloop! Vind je een zwarte bal? Meld je dan bij de bar en ontvang een portie bitterballen.

Snerttoernooi 9 holes
Donderdag 21 november is het snerttoernooi, aanvang 16.00 uur. Kosten deelname € 16,- p.p. (platinumleden € 8,25), inclusief koffie bij ontvangst om 15.30 uur, greenfee 9 holes en na afloop snert! Inschrijven kan op het prikbord bij de receptie van Golfclub Amstelborgh of door een mail te sturen naar golf@borchland.nl met hierin je naam, handicap en telefoonnummer.

BLACK FRIDAY
Waardeer vrijdag 29 november je ballensleutel op en krijg het dubbele aantal ballen op je sleutel.

Golfsimulator 2=1
Regen, onweer of harde wind? Kom in november golfen op de indoor golfsimulator en speel het tweede uur gratis! Alleen telefonisch te reserveren 020 56 333 33.

Acties elke maand!

Ladies only 9 holes inloopochtend

Kinderen naar school? Of gewoon lekker vrij? Kom een rondje 9 holes spelen op vrijdags om 09.30 uur! Nog geen handicap? Dat maakt niet uit! Wij zorgen dat je dan met iemand meeloopt die de etiquette kent. Kosten goud- en niet-leden € 14,50 per persoon, inclusief koffie met wat lekkers (platinumleden gratis, exclusief koffie met wat lekkers).

Interesse?
Stuur een mail naar golf@borchland.nl met hierin je naam en telefoonnummer.

Beginnerswedstrijd

Elke maand organiseren wij een golfwedstrijd voor de beginnende golfer, spelvorm stableford. Ook als je al jaren niet meer hebt gespeeld en het weer op wil pakken, ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze wedstrijd. Kosten € 5,50 voor platinumleden en € 15,50 voor goud-, jeugd- en niet-leden. Inclusief één drankje. Inschrijven kan op het prikbord bij de receptie van Golfclub Amstelborgh of door een mail te sturen naar golf@borchland.nl.

Data
Zondag 24 november 10 uur
Zondag 22 december 10 uur