Maandaanbiedingen mei & juni

Lunch- & borrelbox

Nieuw bij Golfclub Amstelborgh; food to go! Kom een rondje 9 holes spelen en bestel een lunch- of borrelbox voor tijdens het golfen.

De lunchbox bestaat uit een broodje gezond, candybar en een flesje water. Kosten per box € 7,50. In de borrelbox zit een biertje met een zakje chips voor slechts € 4,-. Liever een Prosecco i.p.v. een biertje? Dat kan voor € 10,-!

Reserveren is verplicht en kan online en telefonisch 020 56 333 33.

Weekend deal 2e greenfee gratis

Kom met twee personen golfen bij Golfclub Amstelborgh en betaal voor één persoon! Geldig in mei & juni op zaterdag & zondag tussen 15-17 uur. Telefonisch reserveren is verplicht 020 56 333 33.

Maandlidmaatschap onbeperkt golfen & gratis ballen

Wil je in deze zomermaanden extra trainen? Sluit dan nu een maandlidmaatschap af bij Golfclub Amstelborgh. Sla onbeperkt ballen af van de driving range en speel zo vaak als je wil een rondje 9 holes (met daglicht). Het lidmaatschap is exclusief NGF regstratie. Je betaalt slechts € 100,- per maand! Schrijf je nu in!

Het reserveren van een starttijd is verplicht.

Vind je de zwarte bal?

Lekker een balletje afslaan uit de wind? Dit kan bij Golfclub Amstelborgh. De ballenmachines zijn dit keer niet alleen gevuld met witte driving range ballen, er zijn ook een aantal zwarte ballen in omloop! Vind je een zwarte bal? Meld je dan bij de bar (geldig vanaf 1 juni) en krijg een portie bitterballen cadeau!

Acties elke maand!

Ladies only 9 holes inloopochtend

Kinderen naar school? Of gewoon lekker vrij? Kom een rondje 9 holes spelen op vrijdags om 09.30 uur! Nog geen handicap? Dat maakt niet uit! Wij zorgen dat je dan met iemand meeloopt die de etiquette kent. Kosten goud- en niet-leden € 14,50 per persoon, inclusief koffie met wat lekkers (platinumleden gratis, exclusief koffie met wat lekkers).

Interesse?
Stuur een mail naar golf@borchland.nl met hierin je naam en telefoonnummer.

Beginnerswedstrijd

Elke maand organiseren wij een golfwedstrijd voor de beginnende golfer, spelvorm stableford. Ook als je al jaren niet meer hebt gespeeld en het weer op wil pakken, ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze wedstrijd. Kosten € 5,50 voor platinumleden en € 15,50 voor goud-, jeugd- en niet-leden. Inclusief één drankje. Inschrijven kan op het prikbord bij de receptie van Golfclub Amstelborgh of door een mail te sturen naar golf@borchland.nl.

Data
Zondag 7 juni 10 uur
Maandag 29 juni 19 uur