Maandaanbiedingen december

Vakantiebowlen
In de kerstvakantie, van maandag 23 t/m vrijdag 27 december en van maandag 30 december t/m vrijdag 3 januari*, is er vakantiebowlen bij Borchland! Kom gezellig discobowlen tussen 13.00 en 18.00 uur voor slechts € 21,- per baan per uur. Inclusief schoenhuur. Alleen telefonisch te reserveren 020 56 333 33.

*Met uitzondering van woensdag 25 en donderdag 26 december en 1 januari. Dinsdag 24 en 31 december is de bowling open tot 17.00 uur.

Oliebollen & appelflappen toernooi
Speel vrijdag 27 december 9 holes en geniet na afloop van heerlijke oliebollen en appelflappen, inclusief één drankje (keuze uit koffie, thee, frisdrank, tapbier en huiswijn) in het grand café. Aanvang 10.00 uur. Kosten € 17,50 p.p. (platinum- en jeugdleden krijgen € 7,50 korting). Inschrijven kan op het prikbord bij de receptie of door een mail te sturen naar golf@borchland.nl.

Win een Decathlon giftcard!
Kom squashen op maandag of vrijdag, bestel iets aan de bar en lever je kassabon in met hierop je naam, telefoonnummer en emailadres. Je maakt dan kans op een Decathlon giftcard!

Vind je de zwarte bal?
Lekker een balletje afslaan uit de wind? Dit kan bij Golfclub Amstelborgh. De ballenmachines zijn dit keer niet alleen gevuld met witte driving range ballen, er zijn ook een aantal zwarte ballen in omloop! Vind je een zwarte bal? Meld je dan bij de receptie en ontvang 80 driving range ballen cadeau.

Winterdeal onbeperkt ballen afslaan
Ook in de koude wintermaanden kun je bij Golfclub Amstelborgh trainen op de overdekte en verlichte driving range! Voor slechts € 50,- p.p. kun je tot 1 maart onbeperkt ballen afslaan, excl. € 10,- borg voor de sleutel. Je kunt het lidmaatschap afsluiten bij de receptie.

Acties elke maand!

Ladies only 9 holes inloopochtend

Kinderen naar school? Of gewoon lekker vrij? Kom een rondje 9 holes spelen op vrijdags om 09.30 uur! Nog geen handicap? Dat maakt niet uit! Wij zorgen dat je dan met iemand meeloopt die de etiquette kent. Kosten goud- en niet-leden € 14,50 per persoon, inclusief koffie met wat lekkers (platinumleden gratis, exclusief koffie met wat lekkers).

Interesse?
Stuur een mail naar golf@borchland.nl met hierin je naam en telefoonnummer.

Beginnerswedstrijd

Elke maand organiseren wij een golfwedstrijd voor de beginnende golfer, spelvorm stableford. Ook als je al jaren niet meer hebt gespeeld en het weer op wil pakken, ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze wedstrijd. Kosten € 5,50 voor platinumleden en € 15,50 voor goud-, jeugd- en niet-leden. Inclusief één drankje. Inschrijven kan op het prikbord bij de receptie van Golfclub Amstelborgh of door een mail te sturen naar golf@borchland.nl.

Data
Zondag 22 december 10 uur