Maandaanbiedingen

Maandaanbiedingen juli

Vind je de zwarte bal?
Lekker een balletje afslaan uit de wind? Dit kan bij Golfclub Amstelborgh. De ballenmachines zijn dit keer niet alleen gevuld met witte driving range ballen, er zijn ook een aantal zwarte ballen in omloop! Vind je een zwarte bal? Meld je dan bij de bar en ontvang een portie bitterballen cadeau!

Squashen & bitterballen
Kom op vrijdag of zaterdag tussen 19-22 uur squashen, Borchland trakteert na afloop op een portie bitterballen! Geldig voor leden en niet-leden.

Golf & ontbijten
Speel 9 holes en geniet vooraf of na afloop van een ontbijt op het terras van Golfclub Amstelborgh. Slechts € 12,75 p.p. Een goede start van je dag! Reserveren kan door te bellen 020 56 333 33.

Acties elke maand!

Ladies only 9 holes inloopochtend

Kinderen naar school? Of gewoon lekker vrij? Kom een rondje 9 holes spelen op vrijdags om 09.30 uur! Nog geen handicap? Dat maakt niet uit! Wij zorgen dat je dan met iemand meeloopt die de etiquette kent. Kosten € 14,50 per persoon, inclusief koffie met wat lekkers.

Interesse?
Stuur een mail naar golf@borchland.nl met hierin je naam en telefoonnummer.

Beginnerswedstrijd

Elke maand organiseren wij een golfwedstrijd voor de beginnende golfer, spelvorm stableford. Ook als je al jaren niet meer hebt gespeeld en het weer op wil pakken, ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze wedstrijd. Kosten € 5,50 voor platinumleden en € 15,50 voor goud-, jeugd- en niet-leden. Inclusief één drankje. Inschrijven kan op het prikbord bij de receptie van Golfclub Amstelborgh of door een mail te sturen naar golf@borchland.nl.

Data
Zondag 14 juli 10.00 uur
Maandag 5 augustus 19.00 uur
Zondag 18 augustus 10.00 uur