Maandaanbiedingen februari

Vind je de zwarte bal?
Lekker een balletje afslaan uit de wind? Dit kan bij Golfclub Amstelborgh. De ballenmachines zijn dit keer niet alleen gevuld met witte driving range ballen, er zijn ook een aantal zwarte ballen in omloop! Vind je een zwarte bal? Meld je dan bij de receptie en ontvang 80 driving range ballen cadeau.

Tweede uur gratis golfen
Regen, onweer of harde wind? Indoor golf kan het hele jaar door, zowel voor beginners als voor gevorderden! Kom deze maand golfen op de indoor golfsimulator en speel het tweede uur gratis! Reserveren kan door te bellen met de receptie 0205633333.

Weekenddeal (soccer)squash
Kom op vrijdag, zaterdag of zondag 1,5 uur squashen en betaal slechts voor 45 minuten. Alleen telefonisch te reserveren 0205633333.

Benieuwd naar de acties in maart?

Vind je de zwarte bal?
Lekker een balletje afslaan uit de wind? Dit kan bij Golfclub Amstelborgh. De ballenmachines zijn dit keer niet alleen gevuld met witte driving range ballen, er zijn ook een aantal zwarte ballen in omloop! Vind je een zwarte bal? Meld je dan bij de bar en krijg een portie bitterballen cadeau!

Happy hour
Waardeer op maandag tussen 17.00 - 20.00 uur je ballensleutel op en krijg het dubbele bedrag op je sleutel!

Greenfee 2=1
Kom met twee personen 9 holes spelen en betaal voor één persoon. Alleen geldig op dinsdag na 10.00 uur. Reserveren kan telefonisch 020 56 333 33.

Bowlen, bier & bitterballen
Kom één uur bowlen onder het genot van een biertje en een portie bitterballen voor slechts € 10,- p.p. Reserveren kan door te bellen 020 56 333 33. Te reserveren vanaf vier personen.

Acties elke maand!

Ladies only 9 holes inloopochtend

Kinderen naar school? Of gewoon lekker vrij? Kom een rondje 9 holes spelen op vrijdags om 09.30 uur! Nog geen handicap? Dat maakt niet uit! Wij zorgen dat je dan met iemand meeloopt die de etiquette kent. Kosten goud- en niet-leden € 14,50 per persoon, inclusief koffie met wat lekkers (platinumleden gratis, exclusief koffie met wat lekkers).

Interesse?
Stuur een mail naar golf@borchland.nl met hierin je naam en telefoonnummer.

Beginnerswedstrijd

Elke maand organiseren wij een golfwedstrijd voor de beginnende golfer, spelvorm stableford. Ook als je al jaren niet meer hebt gespeeld en het weer op wil pakken, ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze wedstrijd. Kosten € 5,50 voor platinumleden en € 15,50 voor goud-, jeugd- en niet-leden. Inclusief één drankje. Inschrijven kan op het prikbord bij de receptie van Golfclub Amstelborgh of door een mail te sturen naar golf@borchland.nl.

Data
Zondag 15 maart 10 uur
Zondag 5 april 10 uur
Maandag 20 april 19 uur
Zondag 10 mei 10 uur