Maandaanbiedingen

April

Vind je de zwarte bal?

Lekker een balletje afslaan uit de wind? Dit kan bij Golfclub Amstelborgh. De ballenmachines zijn dit keer niet alleen gevuld met witte driving range ballen, er zijn ook een aantal zwarte ballen in omloop! Vind je een zwarte bal? Meld je dan bij de receptie en ontvang 80 driving range ballen cadeau!

Vakantiebowlen meivakantie

Van maandag 29 april t/m vrijdag 3 mei is er vakantiebowlen bij Borchland! Je kunt komen discobowlen van 13.00 tot 18.00 uur voor slechts 
€ 20,50 per baan, per uur inclusief schoenhuur. Alleen telefonisch te reserveren 020 56 333 33.

Vier Pasen bij Borchland

Al plannen voor de Pasen? Kom eerste paasdag, zondag 21 april, genieten van een heerlijke paasbrunch en ga aansluitend een uurtje bowlen of loop een rondje 9 holes. Alleen brunchen is ook mogelijk.

Brunchen kan tussen 11.00 – 13.00 uur.  Er is keuze uit warme- en koude gerechten, hartig en zoet, croissants, salade, soep, luxe sandwiches met verschillende soorten vers beleg, natuurlijk een eitje, verse jus d’orange en thee of koffie met wat lekkers!

Liever tweede paasdag brunchen? Dat kan! De kinderen kunnen paaskleurplaten inkleuren en ze krijgen een chocoladeverrassing! Deze dag kunnen er alleen geen eieren gezocht worden.

Kosten; kinderen tot vier jaar gratis, kinderen tot twaalf jaar € 12,95 p.p. en volwassenen € 25,50 p.p. Inclusief parkeren! Exclusief bowlen, golf e.o. Alleen telefonisch te reserveren 020 56 333 33.

Benieuwd naar de acties van mei?

Vind je de zwarte bal?

Lekker een balletje afslaan uit de wind? Dit kan bij Golfclub Amstelborgh. De ballenmachines zijn dit keer niet alleen gevuld met witte driving range ballen, er zijn ook een aantal zwarte ballen in omloop! Vind je een zwarte bal? Meld je dan bij de bar en ontvang een portie bitterballen cadeau!

Happy hour

Waardeer op maandag tussen 17-20 uur je ballensleutel op en krijg het dubbele bedrag!

Aspergetoernooi 9 holes

Donderdag 9 mei staat het aspergetoernooi weer op de agenda, aanvang 16.00 uur. Eerst een rondje 9 holes en aansluitend lekker asperges eten! Kosten € 23,25 voor leden en € 25,80 voor niet-leden. Inschrijven kan op het prikbord bij de receptie of door een mail te sturen naar golf@borchland.nl met daarin je naam, handicap en telefoonnummer.

Squash

Kom op maandag tot en met vrijdag tot 16 uur 1,5 uur squashen en betaal voor 45 minuten. Reserveren kan door te bellen 020 56 333 33.

Acties elke maand!

Ladies only 9 holes inloopochtend

Kinderen naar school? Of gewoon lekker vrij? Kom een rondje 9 holes spelen op vrijdags om 09.30 uur! Nog geen handicap? Dat maakt niet uit! Wij zorgen dat je dan met iemand meeloopt die de etiquette kent. Kosten € 14,50 per persoon, inclusief koffie met wat lekkers.

Interesse?
Stuur een mail naar golf@borchland.nl met hierin je naam en telefoonnummer.

Beginnerswedstrijd

Elke maand organiseren wij een golfwedstrijd voor de beginnende golfer, spelvorm stableford. Ook als je al jaren niet meer hebt gespeeld en het weer op wil pakken, ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze wedstrijd. Kosten € 5,50 voor platinumleden en € 15,50 voor goud-, jeugd- en niet-leden. Inclusief één drankje. Inschrijven kan op het prikbord bij de receptie van Golfclub Amstelborgh of door een mail te sturen naar golf@borchland.nl.

Data
Maandag 29 april 19.00 uur
Zondag 19 mei 10.00 uur
Maandag 3 juni 19.00 uur