Maandaanbiedingen

Maandaanbiedingen september

Vind je de zwarte bal?
Lekker een balletje afslaan uit de wind? Dit kan bij Golfclub Amstelborgh. De ballenmachines zijn dit keer niet alleen gevuld met witte driving range ballen, er zijn ook een aantal zwarte ballen in omloop! Vind je een zwarte bal? Meld je dan bij de bar en ontvang een portie bitterballen!

Golf by Night
Donderdag 19 september is de Golf by Night bij Golfclub Amstelborgh, aanvang rond 20 uur. Door middel van vele gekleurde fluoriserende items worden de tee’s, holes en fairways aangeduid, gezamenlijk met de verlichte struiken en de lichtgevende ballen wordt het een spannende avond!

Kosten € 25,50 p.p. inclusief greenfee 9 holes en één drankje en bittergarnituur na afloop (platinumleden € 17,75 p.p.). Exclusief lichtgevende ballen. Het is wel mogelijk om ze vooraf bij ons te bestellen (twee ballen € 10,-). 

Wil je meedoen met dit golfevent? Stuur dan een mail naar golf@borchland.nl. Vol=vol!

Vrijmibo
Kom op vrijdagmiddag één uur bowlen onder het genot van een biertje en een portie bitterballen voor slechts € 10,- p.p. Geldig vanaf minimaal vier personen. Reserveren kan door te bellen 020 56 333 33.

NIEUW! Je eigen biertap!
Kom bowlen bij Borchland en tap je eigen biertje. 8 liter bier € 75,-. Alleen telefonisch te reserveren 020 56 333 33.

Decathlon squashladder
Maandag 2 september start de eerste ronde van de Decathlon squashladder. Bij squashen komt het aan op snelheid, techniek en tactiek. Squash is de beste manier om binnen een half uur helemaal kapot te gaan. Maar dan heb je wel iemand nodig van jouw niveau! Heb je net geleerd om naar de ‘T’ te gaan, of speel je al een backhand volley drop? De online squashladder is een leuke en snelle manier om nieuwe squashmaatjes bij Squashclub Borchland te ontmoeten. Binnen twee weken speel je met iemand van jouw niveau. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over. 

Meedoen? Meld je nu aan!

Eén maand gratis (soccer)squashen
Het jaarlidmaatschap onbeperkt (soccer)squashen loopt van 1 oktober t/m 30 september voor slechts € 275,- incl. parkeren. Sluit nu een jaarlidmaatschap af en speel de hele maand september gratis!  

Benieuwd naar de acties van oktober?

Vakantiebowlen bij Borchland
In de herfstvakantie, van maandag 21 tot en met vrijdag 25 oktober, is er vakantiebowlen bij Borchland! Kom gezellig discobowlen tussen 13.00 en 18.00 uur voor slechts € 21,- per baan per uur. Inclusief schoenhuur. Alleen telefonisch te reserveren 020 56 333 33.

Vind je de zwarte bal?
Lekker een balletje afslaan uit de wind? Dit kan bij Golfclub Amstelborgh. De ballenmachines zijn dit keer niet alleen gevuld met witte driving range ballen, er zijn ook een aantal zwarte ballen in omloop! Vind je een zwarte bal? Meld je dan bij de receptie en ontvang 80 driving range ballen cadeau.

Afslaan & gratis parkeren
Ook in de wintermaanden kun je trainen bij Golfclub Amstelborgh op de overdekte en verlichte driving range en op de indoor golfsimulator. Waardeer je ballensleutel op, koop een pinbon of kom oefenen op de indoor simulator en ontvang een parkeermuntje om gratis uit te rijden!

Acties elke maand!

Ladies only 9 holes inloopochtend

Kinderen naar school? Of gewoon lekker vrij? Kom een rondje 9 holes spelen op vrijdags om 09.30 uur! Nog geen handicap? Dat maakt niet uit! Wij zorgen dat je dan met iemand meeloopt die de etiquette kent. Kosten € 14,50 per persoon, inclusief koffie met wat lekkers.

Interesse?
Stuur een mail naar golf@borchland.nl met hierin je naam en telefoonnummer.

Beginnerswedstrijd

Elke maand organiseren wij een golfwedstrijd voor de beginnende golfer, spelvorm stableford. Ook als je al jaren niet meer hebt gespeeld en het weer op wil pakken, ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze wedstrijd. Kosten € 5,50 voor platinumleden en € 15,50 voor goud-, jeugd- en niet-leden. Inclusief één drankje. Inschrijven kan op het prikbord bij de receptie van Golfclub Amstelborgh of door een mail te sturen naar golf@borchland.nl.

Data
Maandag 23 september 19.00 uur
Zondag 20 oktober 10 uur