Maandaanbiedingen augustus

Vier je zomervakantie bij Amstelborgh!

Blijf je deze zomer in Nederland, maar wil je toch even weg? Golfclub Amstelborgh organiseert in de zomervakantie landenwedstrijden, waardoor je toch het gevoel krijgt alsof je op vakantie bent! We nemen je mee naar Amerika! Ga je mee? Niet-leden zijn ook van harte welkom! Aanmelden kan via golf@borchland.nl.

We eindigen de zomervakantie in Amerika. We starten met een rondje 9 holes om 16 uur, spelvorm Texas scramble. On the way een lekkere Amerikaanse snack. Na de wedstrijd wordt de BBQ aangestoken!

Vind je de zwarte bal?

Lekker een balletje afslaan uit de wind? Dit kan bij Golfclub Amstelborgh. De ballenmachines zijn dit keer niet alleen gevuld met witte driving range ballen, er zijn ook een aantal zwarte ballen in omloop! Vind je een zwarte bal? Meld je dan bij de bar en krijg een portie bitterballen cadeau!

Onbeperkt golfen € 250,-

Wil je tot het eind van 2020 onbeperkt 9 holes spelen met daglicht? Sluit dan een platinumlidmaatschap af voor slechts € 250,-!

Meld je nu aan!

Weekendcursus handicap 54

Je baanpermissie en misschien zelfs je handicap 54 (voorheen GVB) halen in één weekend? Schrijf je dan in voor een weekendcursus handicap 54 bij Golfclub Amstelborgh! Twee volle dagen les, inclusief materiaal, theoriecursus, examen, baanpermissie en handicapregistratie t/m 31 december 2020.

Data: 22 & 23 augustus en 19 & 20 september. Wanneer je zelf een groepje van vijf personen hebt, kan de groep direct van start gaan op twee dagen naar keuze (dit mag ook doordeweeks).

Schrijf je nu in!

Acties elke maand!

Ladies only 9 holes inloopochtend

Kinderen naar school? Of gewoon lekker vrij? Kom een rondje 9 holes spelen op vrijdags om 09.30 uur! Nog geen handicap? Dat maakt niet uit! Wij zorgen dat je dan met iemand meeloopt die de etiquette kent. Kosten goud- en niet-leden € 14,50 per persoon, inclusief koffie met wat lekkers (platinumleden gratis, exclusief koffie met wat lekkers).

Interesse?
Stuur een mail naar golf@borchland.nl met hierin je naam en telefoonnummer.

Beginnerswedstrijd

Elke maand organiseren wij een golfwedstrijd voor de beginnende golfer, spelvorm stableford. Ook als je al jaren niet meer hebt gespeeld en het weer op wil pakken, ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze wedstrijd. Kosten € 5,50 voor platinumleden en € 15,50 voor goud-, jeugd- en niet-leden. Inclusief één drankje. Inschrijven kan op het prikbord bij de receptie van Golfclub Amstelborgh of door een mail te sturen naar golf@borchland.nl.

Data
Zondag 9 augustus 10 uur
Maandag 31 augustus 18 uur
Zondag 6 september 10 uur
Maandag 28 september 18 uur