Maandaanbiedingen april

Vind je de zwarte bal?
Lekker een balletje afslaan uit de wind? Dit kan bij Golfclub Amstelborgh. De ballenmachines zijn dit keer niet alleen gevuld met witte driving range ballen, er zijn ook een aantal zwarte ballen in omloop! Vind je een zwarte bal? Meld je dan bij de receptie en krijg 80 driving range ballen cadeau!

Benieuwd naar de acties in mei?

Vind je de zwarte bal?
Lekker een balletje afslaan uit de wind? Dit kan bij Golfclub Amstelborgh. De ballenmachines zijn dit keer niet alleen gevuld met witte driving range ballen, er zijn ook een aantal zwarte ballen in omloop! Vind je een zwarte bal? Meld je dan bij de bar en krijg een portie bitterballen cadeau!

Weekendcursus handicap 54
Je baanpermissie en misschien zelfs je handicap 54 (voorheen GVB) halen in één weekend? Schrijf je dan in voor een weekendcursus handicap 54 bij Golfclub Amstelborgh! Twee volle dagen les, inclusief materiaal, theoriecursus, examen, baanpermissie en handicapregistratie tot en met 31 december 2021.

Data; 1 & 2 mei, 15 & 16 mei en 29 & 30 mei. Wanneer je zelf een groepje van vijf personen hebt, kan de groep direct van start gaan op twee dagen naar keuze (dit mag ook doordeweeks).

Schrijf je nu in!

Happy hour
Waardeer op vrijdag tussen 16-21 uur je ballensleutel op en krijg het dubbele aantal ballen op je sleutel! Het is nog nooit zo voordelig geweest om te komen oefenen op de driving range!

Acties elke maand!

Ladies only 9 holes inloopochtend

Kinderen naar school? Of gewoon lekker vrij? Kom een rondje 9 holes spelen op vrijdags om 09.30 uur! Nog geen handicap? Dat maakt niet uit! Wij zorgen dat je dan met iemand meeloopt die de etiquette kent. Kosten goud- en niet-leden € 14,50 per persoon, inclusief koffie met wat lekkers (platinumleden gratis, exclusief koffie met wat lekkers).

Interesse?
Stuur een mail naar golf@borchland.nl met hierin je naam en telefoonnummer.

Beginnerswedstrijd

Elke maand organiseren wij een golfwedstrijd voor de beginnende golfer, spelvorm stableford. Ook als je al jaren niet meer hebt gespeeld en het weer op wil pakken, ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze wedstrijd. Kosten € 5,50 voor platinumleden en € 15,50 voor goud-, jeugd- en niet-leden. Inclusief één drankje. Inschrijven kan op het prikbord bij de receptie van Golfclub Amstelborgh of door een mail te sturen naar golf@borchland.nl.

Data
Maandag 10 mei 19 uur
Zondag 23 mei 10 uur
Maandag 7 juni 19 uur
Zondag 20 juni 10 uur