Contact, plattegronden & route

De contactgegevens van Borchland, the place to B. vind je hier. Parkeren kan ook bi Borchland.

Meer informatie

Historie

Op 7 juni 1980, bijna 40 jaar geleden, opende Borchland officieel het sportcentrum met diverse topsporters, zoals de wereldkampioen squash Aboe Taleb, het bowlingteam van Indonesia uit Den Haag, dat net tweede was geworden bij de wereldkampioenschappen in Zuid-Amerika, een tenniswedstrijd tussen Willem van Hanegem en Barry Hughes, eens Nederlands grootste tennistalent Paultje Dogger en vele andere attracties.

Meer informatie

Maandaanbiedingen

Iedere maand hebben wij een aantal acties voor je!

Meer informatie

Informatie aanvragen

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie over onze diensten en/of faciliteiten, vul dan het aanvraagformulier in en wij zorgen ervoor dat de door u gevraagde informatie zo snel mogelijk wordt toegezonden. Uiteraard zijn onze medewerkers voor vragen ook telefonisch te bereiken op telefoonnummer 020-56 333 33.

Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle evenementen, de laatste aanbiedingen en het laatste nieuws van Borchland? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Meer informatie

Vacatures

Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende job? Kom dan werken bij Borchland, the place to B. Wij zijn altijd op zoek naar goede enthousiaste mensen die hun handen uit de mouwen willen steken en graag hard willen werken! Een open sollicitatie sturen, mag altijd!

Meer informatie

Foto’s & film

Kijk hier voor de sfeerimpressies van de vele mogelijkheden binnen ons bedrijf en van de evenementen die bij Borchland hebben plaatsgevonden.

Meer informatie

Sponsoren

Borchland heeft, naar schatting, meer dan 450.000 bezoekers op jaarbasis. Diverse bedrijven, zoals Heineken, TSC en Vrumona sponsoren al. Heeft u ook interesse in sponsoring? Informeer eens bij onze salesafdeling naar de mogelijkheden!

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij of kun je de informatie niet vinden middels de zoekfunctie op de site, bel dan even met onze receptie op 020 56 33 333 of stuur een mail naar info@borchland.nl.

Meer informatie

Openingstijden & tarieven

Op deze pagina vindt u een overzicht met de actuele openingstijden.

Meer informatie