Jeugdlessen

Wil je graag leren golfen? Dan zijn de jeugdlessen wellicht iets voor jou! Je wordt op niveau en met leeftijdsgenootjes ingedeeld. Elke cursusperiode wordt afgesloten met een wedstrijd.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar golf@borchland.nl of bel 020 56 333 33.

Jeugdlidmaatschappen tot 21 jaar!

  • Volledige toegang tot het online coaching systeem
  • Elke dag onbeperkt spelen tot 1 juli 2021 (bij daglicht)
  • Korting op ballensleutel

€ 25,- p.p.*

*Deze prijs is exclusief € 9,50 handicapregistratie

Ouder & kind golfcursus

Samen met jouw kind golfen? Blijf vooral niet aan de zijlijn toekijken hoe jouw dochter of zoon zich het spel eigen maakt, maar doe lekker mee! Onze ouder/kindcursus is speciaal samengesteld om samen het spelletje onder de knie te krijgen, want wat is er nu leuker om samen iets te leren en te lachen omdat het soms net even niét gaat zoals de bedoeling was...

Algemene lesinformatie

De cursus bestaat uit:

  • Acht lesuren, bestaande uit zes lessen, waarbij alle basisslagen van het golfen aan bod komen en waaronder een baanles van twee uur, zodat alles wat er geleerd is, in de praktijk kan worden gebracht. Een lesuur duurt vijftig minuten.
  • Alle lessen zijn altijd onder begeleiding van een PGA gekwalificeerde golfpro.
  • Ballen (exclusief € 10,- borg sleutel) en clubhuur
  • Cursuskosten (acht lesuren) € 122,50. Bij de ouder/kindcursus bedragen de cursuskosten (acht lesuren) € 245,- voor twee personen. Een extra ouder of kind kost € 122,50.
Lesschema jeugdcursus en ouder & kindcursus
Jeugdcursus en ouder & kind cursus: Op aanvraag

Met de cursusplanning houden wij rekening met de nationale feestdagen en schoolvakanties

Groepen bestaan uit minimaal vier en maximaal acht deelnemers. Wanneer je zelf een groepje van vier personen hebt, kan de groep direct van start gaan op een dag en tijd naar keuze.