Jeugdlessen

Wil je graag leren golfen? Dan zijn de jeugdlessen wellicht iets voor jou! Je wordt op niveau en met leeftijdsgenootjes ingedeeld. Elke cursusperiode wordt afgesloten met een wedstrijd.

Jeugdlidmaatschappen tot 21 jaar!

 • Volledige toegang tot het online coaching systeem
 • Elke dag onbeperkt spelen (bij daglicht)
 • Korting op ballensleutel
 • Inlooples (onbeperkt) per 30 minuten € 10,-Aanmelden kan door een mail te sturen naar de golfprofessional.
  Woensdag 14.30 - 15.00 uur Piet Hein Groenewoud
  Zondag 09.00 - 09.30 uur Peter van Kampen

 

Aanmelden € 60,- p.p.*

*Deze prijs is exclusief € 9,- handicapregistratie

Ouder-kind lessen

Samen met jouw kind golfen? Blijf vooral niet aan de zijlijn toekijken hoe jouw dochter of zoon zich het spel eigen maakt, maar doe lekker mee! Onze ouder/kindcursus is speciaal samengesteld om samen het spelletje onder de knie te krijgen, want wat is er nu leuker om samen iets te leren en te lachen omdat het soms net even niét gaat zoals de bedoeling was...

Algemene lesinformatie

De cursus bestaat uit:

 • Acht lesuren, bestaande uit zes lessen, waarbij alle basisslagen van het golfen aan bod komen en waaronder een baanles van twee uur, zodat alles wat er geleerd is, in de praktijk kan worden gebracht. Een lesuur duurt vijftig minuten.
 • Alle lessen zijn altijd onder begeleiding van een PGA gekwalificeerde golfpro.
 • Ballen (exclusief € 10,- borg sleutel) en clubhuur
 • Cursuskosten (acht lesuren) € 122,50. Bij de ouder/kindcursus bedragen de cursuskosten (acht lesuren) € 245,- voor twee personen. Een extra ouder of kind kost € 122,50.
Lesschema jeugdcursus en ouder & kindcursus
Jeugdcursus en ouder & kind cursus: Zondag 01-09 / 08-09 / 15-09 / 22-09 / 29-09 / 06-10 startend om 10.00 uur
Jeugdcursus en ouder & kind cursus: Zaterdag 02-11 / 09-11 / 16-11 / 23-11 / 30-11 / 07-12 startend om 10.00 uur

Met de cursusplanning houden wij rekening met de nationale feestdagen en schoolvakanties

Groepen bestaan uit minimaal vier en maximaal acht deelnemers. Wanneer je zelf een groepje van vier personen hebt, kan de groep direct van start gaan op een dag en tijd naar keuze.

Jeugd golf zomerkamp

In de kindervakantie worden er jeugd golf zomerkampen georganiseerd bij Golfclub Amstelborgh. Voor jeugd t/m 14 jaar die al (goed) kan golfen, maar zeker ook voor jeugd die het nog niet (zo goed) kan. Je bent van harte welkom om mee te doen!

Het programma is een mix van leuke en leerzame golftrainingen en (team)wedstrijdjes. De beginnende kids halen zelfs de baanpermissie! Verder is er een Ryder Cup Team Event, ga je voor de drive, chip & putt en eindig je het golf zomerkamp met een geweldige verrassing!

Tijdens dit jeugd golf zomerkamp verbeter je de (of leer je de) basistechniek. Je swing wordt gefilmd en de analyse wordt je achteraf via e-mail toegezonden. Je speelt veel kleine wedstrijden en spelletjes samen met je teamgenoten. De PGA professional Piet Hein Groenewoud zorgt voor een onvergetelijke golf zomerkamp ervaring!!

Data en tijden
1e jeugdgolfkamp 5 & 6 augustus van 10-16 uur
2e jeugdgolfkamp 12 & 13 augustus van 10-16 uur

Kosten
De kosten voor het kamp bedragen € 150,- p.p.

Schrijf je nu in!

Kids feestbuffet golfclinic

 • Golfclinic van 50 minuten
 • Zelf opscheppen van het speciale kinderbuffet:
  Patatjes, mini frikandellen, mini kaassoufflés, kipnuggets, worstjes en visfrites. Als afsluiter een echt toetjesbuffet. Deze bestaat uit een chocoladefontein met marshmallows, aardbeien, lange vingers en een ijsbuffet met de keuze uit drie smaken ijs, discodip en nootjes! En ook nog eens onbeperkt limo drinken met de keuze uit maar liefst drie verschillende smaken!
 • Incl. parkeren
 • Klein kadootje voor de jarige!

 

Reserveren € 26,- p.p.

 

Het arrangement is te reserveren vanaf acht kinderen (tot en met twaalf jaar)

 

Gratis golfles zaterdag 27 juli

Kennismaken met golf? Zaterdag 27 juli van 16-18 uur geeft golfprofessional Gustavo Barrios gratis golfles aan kinderen tussen 6 en 12 jaar. Ouders mogen ook meedoen, een unieke kans om samen met je kind te chippen, putten en swingen. Schrijf je nu in! Vol = vol. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@golfacademygustavobarrios.nl met hierin je naam en telefoonnummer.