Indoor golf

Sinds vorig jaar hebben we weer een nieuwe uitdaging voor je bij Golfclub Amstelborgh! In de squashbaan staat een prachtige golfsimulator die het mogelijk maakt om op de mooiste banen van de wereld te spelen.

Regen, onweer of harde wind? Indoor golf kan het hele jaar door, zowel voor beginners als voor gevorderden! Je kunt oefenen op de driving range of op de oefengreens, maar je kunt ook een rondje spelen op een van de ruim 80 golfbanen over de hele wereld!

Tarieven

Kosten € 25,- voor een uur, exclusief materiaal. Liever twee uur golfen? Dan betaal je € 45,-! Bij de receptie van Golfclub Amstelborgh kun je eventueel een halve set huren, maar het is uiteraard ook mogelijk om je eigen equipment mee te nemen. Het is alleen niet toegestaan om te spelen met gemarkeerde golfballen.

Reserveren

Reserveren kan door te bellen met de receptie 020 5633333.

Golfsimulatorlidmaatschap

Wil je onbeperkt gebruik maken van de golfsimulator, inclusief parkeerpas? Sluit dan nu het golfsimulatorlidmaatschap af!

 

Aanmelden € 99,00 per maand

Nieuw! Combi-lidmaatschap simulator & kunstlicht

Kom t/m maart 2018 golfen met kunstlicht en maak onbeperkt gebruik van de golfsimulator. Inclusief parkeerpas, maar exclusief NGF registratie en/of de overige voordelen die de overige lidmaatschappen wel bieden. Slechts € 299,-. Meld je nu aan!