Rita van Campen

Even voorstellen!

Mijn naam is Rita van Campen, geboren 16 mei 1958. Ik ben PGA A-professional sinds 2000, daarvoor was ik werkzaam in het onderwijs. Sinds 2000 heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken. Mijn hobbies zijn golf, skiën, wandelen, fietsen en in de natuur zijn.

Mede dankzij mijn onderwijs verleden ben ik didactisch sterk. Met simpele aanwijzingen, hulpmiddelen en gebruik van video-opnames kan ik golfers van elk niveau van dienst zijn.

  • Mentaal: Mind Factor Coach (train your golf brain) & Iron Shirt of Golf
  • Putten: putten voor alle niveau's
  • Full-swing: het ontwikkelen van een swing & analyseren en verbeteren van een swing
  • Golfreizen: organiseren en begeleiden van golfreizen.

Golfers die zich serieus willen ontwikkelen op elk niveau, maar ook de gezelligheidsspeler die een betere bal wilt slaan behoort tot mijn klantenkring. Zowel junioren, maar zeker ook senioren.

Genieten is één van de belangrijkste factoren! Het verhogen van het spelplezier staat centraal. Bij de intake wordt gekeken, vanuit de beginsituatie, waar de meeste ruimte is voor ontwikkeling. Vanuit het intake gesprek, eventuele spelanalyse of vaardigheidstesten, wordt een doelstelling geformuleerd die zowel uitdagend als haalbaar is. Bij alle lessen staat het leren golfen centraal. Baanpermissie, HCP54 en HCP zijn een middel om uw vooruitgang te meten.

Heb je interesse in privéles van PGA professional Rita van Campen? Vul dan jouw gegevens in en Rita neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Agenda Rita

Ben je al leerling van Rita en heb jij je al geregistreerd, dan kun je hier online jouw les boeken in de agenda van Rita.

Contactgegevens

T: 06 17 90 25 92

E: rita@ritavancampen.nl

W: www.ritavancampen.nl