Piet Hein Groenewoud

Even voorstellen!

In begin jaren ’90 kwam ik in aanraking met het golfspel. Ik ging met mijn vader mee naar een baan in België (GC Rinkven). Daar mocht je spelen zonder GVB. Ik werd meteen gepakt door het heerlijke gevoel om de bal door de lucht te zien vliegen en het ging mij goed af. Dat smaakte naar meer en daarna stortte ik me vol overgave op het slaan van honderden ballen per dag. Al snel speelde ik competitie in het 1e team van Golfclub de Wouwse Plantage.

Tot iemand tegen mij zei dat er ook een opleiding tot golfpro bestond. Dat leek mij wel cool; van mijn hobby mijn beroep maken! Vanaf 1995 beoefen ik de sport professioneel. Tijdens de opleiding leerde ik lesgeven. En dat lesgeven dat pakte mij. Ik ontdekte dat het mij enorm veel voldoening gaf om het golfspel aan mensen over te brengen.

''In vijf lesuren maak ik van uw swing een superswing en verbeter ik uw mentale vaardigheden zodat het plezier én de prestaties toenemen''

Na mijn stage bij GC Almeerderhout kon ik meteen aan de slag bij Golf Centrum Noordwijk. In 2007 vestigde ik mijn eigen golfschool op de baan van GC Liemeer. Toen werd ik benaderd om een golfbaan te ontwerpen en aan te leggen in een ver buitenland. Dat was echt een geweldig avontuur! Vanaf 2013 ben ik verbonden aan Golfclub Amstelborgh.

Ik hoop u gauw een keer te ontmoeten op de club!

Heb je interesse in privéles van PGA professional Piet Hein? Vul dan jouw gegevens in en Piet Hein neemt zo snel mogelijk contact met je op.

 

Agenda Piet Hein

Ben je al leerling van Piet Hein en heb jij je al geregistreerd, dan kun je hier online jouw les boeken in de agenda van Piet Hein.

Contactgegevens

T. 06 55 107 757
E. info@letsgolf.nl
W. www.letsgolf.nl