Golfcursus ‘baanpermissie’

Tijdens deze cursus maak je de stap naar golfbaanpermissie.
Alle onderdelen van de golfsport komen aan bod. Als je de etiquette, zoals de veiligheidsregels, omgang met de baan en andere spelers kent, en de golfprofessional vindt dat je voldoende vaardig bent om zonder begeleider de golfbaan te spelen, dan kan de golfprofessional je de NGF golfbaanpermissie geven. Deze kan na afloop van de cursus worden aangevraagd, kosten € 36,-. Hiervoor ontvang je een NGF golfbaanpermissiepas. Deze is geldig tot maart 2021 en kan niet verlengd worden.

Indien je al een lidmaatschap met NGF registratie bij Golfclub Amstelborgh hebt, hoef je niet apart voor de baanpermissiepas te betalen.

Je hebt baanpermissie nodig om op te gaan voor jouw handicapregistratie. Na deze cursus kun je gelijk doorstromen naar de cursus ‘verlaag je handicap’.

Met de baanpermissiepas kun je gaan golfen op de 9-holes baan van Golfclub Amstelborgh en op een aantal andere golfbanen in Nederland. Deze NGF-pas biedt diverse voordelen, te weten 2 x per jaar het blad GOLF.nl magazine (één per adres), (secundaire) WA-verzekering, gratis toegang tot www.degolfacademie.nl en deelname aan het spaar- en speelprogramma Fairwaystrokes  (www.fairwaystrokes.nl). Tevens wordt op alle golfbanen in Nederland 35 keer per jaar de gratis golfkrant GOLF.nl Weekly aangeboden.

Cursus

GOLFCURSUS BAANPERMISSIE
Lessen Inhoud Duur
Les 1 Intake & putten 1 uur
Les 2 Chippen & swing 1 uur
Les 3 Pitchen & swing 1 uur
Les 4 Putten & testen 1 uur
Les 5 Bunker & swing 1 uur
Les 6 Baanles 2 uur
Prijs per persoon € 133,- p.p. (groepslestarief). Optioneel baanpermissiepas € 36,-
*Inclusief

  • Ballen (exclusief € 10,- borg sleutel)
  • Clubhuur
  • Voucher voor deelname aan clubwedstrijd
  • NGF Stap 1 spelersboekje

Groepen bestaan uit minimaal vier en maximaal acht deelnemers. Wanneer je zelf een groepje van vier personen hebt, kan de groep direct van start gaan op een dag en tijd naar keuze.

Wanneer Maandag 16, 23 en 30 november, 7, 14 en 21 december 19.00 uur

 

Schrijf je nu in!

Wil je meedoen met de baanpermissiecursus? Stuur dan een mail naar golf@borchland.nl.

Optioneel

Wil je de regels voor het theorie-examen uitgelegd krijgen? In één avond nemen wij de regels met je door. Aansluitend kun je het examen afleggen. Je kunt ook alleen het examen afleggen. Dit heb je nodig voor de cursus 'verlaag je handicap'.

Uiteraard kun je deze cursus ook volgen door middel van privélessen.