Privéles

Ook voor privélessen ben je bij Golfclub Amstelborgh aan het juiste adres! Onze golfprofessionals geven aan beginnende en ervaren golfers les. Klik hier voor meer informatie.

Theoriecursus & theorie-examen

Wil je de regels voor het theorie-examen uitgelegd krijgen? In één avond nemen wij de regels met je door. Aansluitend kun je het examen afleggen. Je kunt ook alleen het examen afleggen.

Weekendcursus

Je baanpermissie en misschien zelfs je handicap halen in één weekend? Schrijf je dan in voor een weekendcursus bij Golfclub Amstelborgh!

 

Meer info

Introductiecursus

Nog nooit eerder gegolfd? Volg dan eerst eens een introductiecursus! In drie lessen komen alle onderdelen aan bod. Zo kun je kijken of je het golfen leuk vindt en eventueel verder wilt gaan met Stap 1.

3 lessen voor slechts € 81,50 p.p.!

 

Meer info

Golfcursus 'baanpermissie'

In deze cursus leer je de basisbeginselen van het golf en sluit je af met het behalen van een baanpermissiepas. Waarmee je al diverse voordelen hebt.

6 lessen voor slechts € 133,- p.p.

 

Meer info

Golfcursus 'verlaag je handicap'

Jouw golftechniek verder verbeteren en nog slimmer spelen? Volg dan deze cursus!

10 lessen voor slechts € 190,50 p.p.

 

Meer info

Golfcursus voor twee personen

Liever een cursus volgen met twee personen? Schrijf je dan in voor deze cursus. Tijdens deze cursus wordt er ingespeeld op het niveau van de twee deelnemers.

5 lessen voor slechts € 175,- p.p.

Meer info

Jeugd & ouder & kindcursus

6 lessen voor slechts € 122,50 p.p.!

Wil je graag leren golfen? Dan zijn de jeugdlessen wellicht iets voor jou!

Meer info