Amsterdam Golf Open

In april 2019 start de derde editie van het Amsterdam Golf Open! Er wordt gespeeld op drie golfbanen in Amsterdam: Golfbaan de Hoge Dijk, Amsterdam Old Course en op Golfclub Amstelborgh. In totaal zijn er zes speeldagen waar je telkens met een andere teamsamenstelling aan deel kan nemen. De volgende teams hebben zich al ingeschreven:

  • Kasteelheer Groep Bouwkundig Adviesbureau
  • SalesTomorrow
  • som digital

Wil jij met jouw bedrijf ook meestrijden om de Amsterdamse eer tijdens de 3e editie van het Amsterdam Golf Open? Stuur dan een mail naar golf@borchland.nl.

Data:

Maandag 15 april Amsterdam Old Course
Dinsdag 14 mei De Hoge Dijk
Donderdag 13 juni Golfclub Amstelborgh
Maandag 26 augustus Amsterdam Old Course
Dinsdag 17 september De Hoge Dijk
Donderdag 10 oktober Golfclub Amstelborgh

Alle wedstrijden starten om 16.00 uur. Zorg dat je om 15.30 aanwezig bent bij de wedstrijdtafel.

Spelvorm

De spelvorm is 4 ball better ball (FBBB). In een FBBB spelen jij en je teamgenoot als partners. Ieder speelt zijn/haar eigen bal. De laagste netto score van een van de partners is score voor de hole. Hierbij aangemerkt dat alle spelers met een hogere HCP dan 36 vanaf HCP 36 spelen.

Er zijn zes speelrondes van 9 holes en iedere speelronde kan je zelf ook een nieuw team samenstellen. Het team is niet persoonsgebonden maar bedrijfsgebonden. Dus kan je een paar keer niet, geen nood. Maak je collega’s of relaties blij met een rondje golf uit naam van jouw bedrijf. Iedere speelronde delen we je in met een ander team opdat er zoveel mogelijk leuke nieuwe contacten ontstaan.

Uiteindelijk tellen we van ieder bedrijf alle scores op en trekken hier de hoogste en laagste score vanaf. Het bedrijf met de meeste stableford punten wint de 3e editie van het Amsterdam Golf Open en de eeuwige roem.

Eindstand 2e editie Amsterdam Golf Open

Foto's tweede editie Amsterdam Golf Open

Inschrijven & betalen

Inschrijven voor de derde editie kan door een mail te sturen naar golf@borchland.nl met naam bedrijf, naam spelers en factuuradres. Na inschrijving ontvang je een digitale factuur. De kosten voor deelname zijn € 350 excl. btw per bedrijf. Hiervoor krijg je in totaal 12 greenfees verdeeld over 6 speeldagen en wellicht oneindige Amsterdamse roem bij een eindoverwinning! Je inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld is ontvangen.

Voorwaarden om mee te doen

Inschrijving bij de kamer van koophandel en bij de NGF en minimaal vier van de zes speeldagen aanwezig zijn met een team dat speelt namens jouw bedrijf.  Er wordt gespeeld in bedrijventeams van twee personen die samen maximaal een HCP mogen hebben van 72. Dus als jij HCP 30 hebt, dan mag jouw teamgenoot een maximale HCP van 42 hebben (of andersom).