Amsterdam Golf Open

In april 2019 is de derde editie van het Amsterdam Golf Open gestart! Dé bedrijfscompetitie van Amsterdam en omstreken. Er wordt wederom gespeeld op drie golfbanen in Amsterdam: Golfcentrum de Hoge Dijk, Amsterdam Old Course en op Golfclub Amstelborgh. In totaal zijn er zes speeldagen waar je telkens met een andere teamsamenstelling aan deel kan nemen. De volgende teams hebben zich ingeschreven:

 • Kasteelheer Groep Bouwkundig Adviesbureau
 • SalesTomorrow
 • som digital
 • Event Culinair
 • Van Schendel & Partners
 • P.H. Kuijper en Zonen Aannemerij B.V.
 • P.H. Kuijper en Zonen Installatietechniek B.V.
 • Koos Alberts Verzekeringen
 • Global Assurantien
 • Hans Lemmens Golf
 • Ronda + Bierman
 • Adviesgroep VEKO B.V.

Wil jij met jouw bedrijf ook meestrijden om de Amsterdamse eer tijdens de 3e editie van het Amsterdam Golf Open? Stuur dan een mail naar golf@borchland.nl.

Data:

Maandag 15 april Amsterdam Old Course
Dinsdag 14 mei Golfcentrum De Hoge Dijk
Donderdag 13 juni Golfclub Amstelborgh
Maandag 26 augustus Amsterdam Old Course
Dinsdag 17 september Golfcentrum De Hoge Dijk
Donderdag 10 oktober Golfclub Amstelborgh

Alle wedstrijden starten om 16.00 uur. Zorg dat je om 15.30 uur aanwezig bent bij de wedstrijdtafel.

Spelvorm

De spelvorm is 4 ball better ball (FBBB). In een FBBB spelen jij en je teamgenoot als partners. Ieder speelt zijn/haar eigen bal. De laagste netto score van een van de partners is score voor de hole. Hierbij aangemerkt dat alle spelers met een hogere HCP dan 36 vanaf HCP 36 spelen.

Er zijn zes speelrondes van 9 holes en iedere speelronde kan je zelf ook een nieuw team samenstellen. Het team is niet persoonsgebonden maar bedrijfsgebonden. Dus kan je een paar keer niet, geen nood. Maak je collega’s of relaties blij met een rondje golf uit naam van jouw bedrijf. Iedere speelronde delen we je in met een ander team opdat er zoveel mogelijk leuke nieuwe contacten ontstaan.

Uiteindelijk tellen we van ieder bedrijf alle scores op en trekken hier de hoogste en laagste score vanaf. Niet spelen is 0 punten. Het bedrijf met de meeste stableford punten wint de 3e editie van het Amsterdam Golf Open en de eeuwige roem.

Tussenstand 3e editie Amsterdam Golf Open

Film en foto's derde editie Amsterdam Golf Open

 

 

 

 

Inschrijven & betalen

Inschrijven voor de derde editie kan door een mail te sturen naar golf@borchland.nl met naam bedrijf, naam spelers en factuuradres. Na inschrijving ontvang je een digitale factuur. De kosten voor deelname zijn € 350,- excl. btw per bedrijf. Hiervoor krijg je in totaal 12 greenfees verdeeld over 6 speeldagen en wellicht oneindige Amsterdamse roem bij een eindoverwinning! Je inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld is ontvangen.

Spelvorm & voorwaarden

- Inschrijving bij de kamer van koophandel en bij de NGF.
- Spelvorm is Four ball better ball.
- Er wordt gespeeld vanaf hcp 36.
- Per hole wordt de beste individuele stableford score
(na hcp verrekening) van elk team genoteerd.
-Hoogste en laagste score van de zes wedstrijden in totaal tellen niet mee.
- Spelen onder één bedrijfsnaam.

- Kosten per bedrijfsteam € 350,-, excl. BTW.