Golfclub Amstelborgh

Golfclub Amstelborgh

Op ieder moment van de dag spelen in een oase van groen aan de rand van Amsterdam!
Golfen in Amsterdam? Dan kun je terecht bij Golfclub Amstelborgh in een relaxte ongedwongen sfeer, goed bereikbaar en altijd een parkeerplek voor de deur. 

NIEUW bij Golfclub Amstelborgh: Strippenkaart 9 holes daglicht en krijg twee greenfees gratis! Normaal € 155,- en nu slechts € 120,-. 

Golfen bij Golfclub Amstelborgh

Onze 9 holes par-3 golfbaan is 's avonds geheel verlicht en beschikt over een overdekte driving range met meer dan 60 afslagplaatsen! Ook leuk in combinatie met een hapje & een drankje op ons terras met uitzicht op de golfbaan.

9 holes

Op de 'Golf Academy' worden door onze golfpro's diverse lessen en clinics gegeven voor het verbeteren van de golfvaardigheden. Ook leuk als bedrijfsuitje!

Er worden regelmatig wedstrijden georganiseerd, ook voor de starters, niet-leden en cursisten die nog geen handicap hebben! Wij zorgen voor een goede begeleiding in de baan, zo leer je in de praktijk ervaring op te doen met de golfregels.

Je kunt bij Golfclub Amstelborgh ook je clubs op maat laten maken bij Hans Lemmens Golf National Fitting Centre. Voor elk type speler, voor nog meer plezier in het spel.

Word nu lid! Klik hier voor meer informatie over onze lidmaatschappen en de standaard tarieven.

Wij wensen je heel veel golfplezier!

Wij adviseren je, wanneer je voor dezelfde dag nog wilt reserveren, dit telefonisch te doen.

Plaatselijke regels Golfclub Amstelborgh

 • Buiten de baan is gemarkeerd met palen met witte kop.
 • Een kunststof afslagmat is integraal deel van de baan, wanneer in gebruik als afslagplaats.
 • De rode hindernis, rechts van hole 1 en links van hole 4, 7 en 8, is maar aan één kant gemarkeerd en strekt zich uit tot het oneindige.
 • Indien de bal in de waterhindernis tussen hole 3 en 4 ligt, of als het bekend of praktisch zeker is dat een bal die niet is gevonden tot stilstand is gekomen in de hindernis, dan mag de speler:
  ontwijken met slag en afstand volgens regel 17.1d (1) met bijtelling van een strafslag, of de oorspronkelijke bal of een andere bal droppen in de droppingzone [DZ] met bijtelling van een strafslag. 
  Deze droppingzone is een dropzone zoals bedoeld in regel 14.3.
 • De putdeksels van het footgolf zijn een vast obstakel en mogen worden ontweken volgens regel 16.

Overtreding van de plaatselijke regels:

 • Matchplay; verlies van de hole.
 • Strokeplay; twee slagen.

Gedragsregels

Net als alle andere golfbanen hanteert ook Amstelborgh de algemene NGF gedragsregels. Dit betekent dat elke speler met een eigen of gehuurde tas speelt, spelers dienen zich te houden aan lokale regels en te letten op veiligheid van andere spelers. Wij waarderen het wanneer de heren een shirt met kraag en mouwen dragen en de dames een shirt met minimaal een kraagje. Korte rokken en/of broeken geen probleem, trainingsbroeken en/of jasjes zien wij liever niet op de baan.

Algemene voorwaarden

Op iedere overeenkomst tussen jou en Golfclub Amstelborgh zijn de algemene voorwaarden van toepassing.