Golfclub Amstelborgh

Op ieder moment van de dag spelen in een oase van groen aan de rand van Amsterdam!
Golfen in Amsterdam? Dan kun je terecht bij Golfclub Amstelborgh in een relaxte ongedwongen sfeer, goed bereikbaar en altijd een parkeerplek voor de deur. 

NIEUW bij Golfclub Amstelborgh: Strippenkaart 9 holes daglicht en krijg twee greenfees gratis! Normaal € 150,- en nu slechts € 120,-. 

Golfbaan 9-holes

Golfen bij Golfclub Amstelborgh

Onze 9 holes par-3 golfbaan is 's avonds geheel verlicht en beschikt over een overdekte driving range met meer dan 60 afslagplaatsen.
Is het echt slecht weer dan kun je ook eens een keer afslaan in onze golfsimulator. Onder het genot van een hapje & een drankje.

Op de 'Golf Academy' worden door onze golfpro's diverse lessen en clinics gegeven voor het verbeteren van de golfvaardigheden. Ook leuk als bedrijfsuitje!

Er worden regelmatig wedstrijden georganiseerd, ook voor de starters, niet-leden en cursisten die nog geen handicap hebben! Wij zorgen voor een goede begeleiding in de baan, zo leer je in de praktijk ervaring op te doen met de golfregels.

Je kunt bij Golfclub Amstelborgh ook je clubs op maat laten maken bij Hans Lemmens Golf National Fitting Centre. Voor elk type speler, voor nog meer plezier in het spel.

Word nu lid! Klik hier voor meer informatie over onze lidmaatschappen en de standaard tarieven.

Wij wensen je heel veel golfplezier!

Wij adviseren je, wanneer je voor dezelfde dag nog wilt reserveren, dit telefonisch te doen.

Gedragsregels

Net als alle andere golfbanen hanteert ook Amstelborgh de algemene NGF gedragsregels. Dit betekent dat elke speler met een eigen of gehuurde tas speelt, spelers dienen zich te houden aan lokale regels en te letten op veiligheid van andere spelers. Wij waarderen het wanneer de heren een shirt met kraag en mouwen dragen en de dames een shirt met minimaal een kraagje. Korte rokken en/of broeken geen probleem, trainingsbroeken en/of jasjes zien wij liever niet op de baan.

Algemene voorwaarden

Op iedere overeenkomst tussen jou en Golfclub Amstelborgh zijn de algemene voorwaarden van toepassing.