Golfladder

Kom golfen met andere golfers van jouw niveau!

Ben je nog maar net begonnen met golf? Of sla je al regelmatig onder par? De online golfladder is een leuke en snelle manier om nieuwe golfmaatjes bij Golfclub Amstelborgh te ontmoeten. Meld je aan en binnen twee weken speel je met iemand van jouw niveau. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over. 

Hoe werkt het?

  • Elke twee weken regelen wij een leuke wedstrijd voor je.
  • Je kiest zelf wanneer je graag speelt.
  • Je wordt ingedeeld op jouw speelniveau.
  • Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat.

De 1e ronde word je ingedeeld op basis van je speelsterkte. Daarna tellen alleen je wedstrijdresultaten. 

Speel je ook mee? Je hoeft alleen je niveau op te geven en welke dagen je graag speelt. Meld je nu aan! Of download de gratis app: ‘clubladder’ van sportconnexions.

Spelregels

Je speelt matchplay zonder handicapverrekening. Voor elke gewonnen hole krijgt de golfer één punt. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel 0&0. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt één plek als je een wedstrijd annuleert of als je twee rondes op rij overslaat. Je wordt van de ladder gehaald als je twee rondes op rij je wedstrijd annuleert en niet reageert op de email. Je kunt je altijd weer opnieuw aanmelden. 

Bekijk hier de volledige spelregels van de clubladder.

Rondes

Elke twee weken start er een nieuwe ronde en ontvang je de wedstrijdgegevens. De hoogst genoteerde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen. 

Reserveren kan door te bellen naar 020 56 333 33.