Golf by night Christmas special

Zaterdag 21 december is de Golf by Night Christmas special bij Golfclub Amstelborgh, aanvang rond 16 uur. 

Door middel van vele gekleurde fluoriserende items worden de tee’s, holes en fairways aangeduid, gezamenlijk met de verlichte struiken en de lichtgevende ballen wordt het een spannende avond!

Kosten € 30,- p.p. inclusief greenfee 9 holes, een hapje in de baan en één drankje (keuze uit koffie, thee, frisdrank, tapbier en huiswijn) en bittergarnituur na afloop (platinumleden € 19,75 p.p.). Exclusief lichtgevende ballen (€5,- per stuk).

 

Spelvorm Texasscramble

Je speelt met een team van twee personen met één bal. Ieder teamlid slaat af, waarna een naar hun inzicht beste bal wordt gekozen om mee verder te spelen. De overige speler dropt de bal binnen een stoklengte om van hier verder te spelen. Op de green plaatst men de bal binnen 10 cm. Deze plaats dient gemarkeerd te worden met een marker.

Na iedere hole wordt de beste score genoteerd. Van elke speler moet minimaal drie keer over de 9 holes een bal gekozen worden om door te spelen (dit eveneens noteren op de score kaart).

Hierna worden de stablefordpunten genoteerd volgens de meegekregen (gemiddelde) playing handicap.

Wil je meedoen met dit golfevent? Je kunt je ook alleen opgeven, zorgen wij voor een team! Stuur dan een mail naar golf@borchland.nl met hierin je naam en handicap. Vol=vol!