Funchella indoor festival

Betreft; Annulering Funchella evenement

Geachte ouders, verzorger(s),

Als organisator van het Funchella Indoor Kids Festival willen wij u hierbij mededelen dat Funchella in overleg met de burgemeester van Ouder-Amstel tot nader order is geannuleerd.

Voor zowel de organisatie van Funchella als de Gemeente Ouder- Amstel staat plezier van de kinderen centraal. Door onvoorziene omstandigheden en wel mogelijk verstoring van de openbare orde is het besluit genomen het evenement tot nader order niet plaats te laten vinden.

Voor de verkochte tickets zal volledige restitutie worden verleend. Wij willen u erop attenderen dat de bedragen binnen uiterlijk 3 (werkdagen) na 14 oktober teruggestort zullen worden op uw bankrekening.

Een nieuwe datum voor het festival wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Indien u nog vragen heeft of er onduidelijkheden zijn, kunt u ons bereiken op benoemde gegevens die hieronder vermeld staan.

Wij bieden onze welgemeende excuses aan voor dit ongemak en bedanken u hier, bij voorbaat, voor uw begrip en gesteld vertrouwen in Funchella Indoor Kids Festival

Met vriendelijke groet,

De organisatie van Funchella

Info@funchella.nl