Fabian Jongmans – Meijers

Even voorstellen!

Mijn naam is Fabian Jongmans en ik ben enthousiast Business Open (Amstelborgh) lid.

Verzekeringen is people ‘s business, een kwestie van vertrouwen. Vertrouwen dat wij graag waarmaken. Als accountmanager bij Meijers wil ik mijn klanten graag kennen en mijn netwerk vergroten. Reciprociteit staat bij ons hoog in het vaandel. Business Open helpt mij daarbij. Nu nog wat vaker gaan golfen….

Over Meijers
Meijers adviseert en begeleidt relaties bij risicobeheer en employee benefits zoals inkomensbescherming en pensioen. Ook bemiddelen wij bij het tot stand brengen van passende verzekeringsoplossingen. Wij zijn sparringpartners in alle stadia, van analyse en advisering tot coördinatie en dagelijks beheer. Het spreekt voor zich, dat onze belangrijkste focus ligt bij onze klanten.

Als RMiA werkt Meijers samen met meer dan 100 gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen in binnen- en buitenland. Meijers is partner van het Worldwide Broker Network (WBN), een wereldwijd netwerk van onafhankelijke risk management consultants en verzekeringsmakelaars.

Contact

Fabian Jongmans
T +31 (0)6 18 961 044