Accommodaties & zalen

Zalen

Borchland beschikt over twee grote ruimtes voor evenementen: ‘de Amstelhal@Borchland’ en de ‘Severiano Ballesteros zaal’. Twee verschillende zalen met ieder zijn eigen karakter.

Organiseert u een evenement dan staat organisatorische vrijheid voorop. Met diverse mogelijkheden voor ontvangst, uitstekende horecafaciliteiten, een representatieve locatie en jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. De centrale ligging en de ruime parkeermogelijkheden zorgen ervoor dat de bezoekers uw evenement goed kunnen bereiken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging. Uiteraard hebben wij diverse vergaderarrangementen.

Capaciteit

Borchland, the place to B. Capaciteit Prijs* (per dag)
Severiano Ballesteroszaal tot 620 personen € 1.795,00 info
Restaurant Golfclub Amstelborgh tot 250 personen € 975,00 info
Amstelhal@Borchland tot 2.500 personen prijs op aanvraag info
Amstellounge tot 150 personen € 1.495,00 info

*Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW.

Let op!

Tijdens deze Corona periode is de maximale capaciteit per zaal lager dan normaal. Neem voor meer informatie contact met ons op via de mail of bel 020 56 333 33.

Sfeerimpressie

Of het nu gaat om een vergadering, expositie, beurs, presentatie, modeshow, feest , een grote of een kleine partij; Borchland is the place to B.

Klik hier voor een sfeerimpressie van de zalen.

Glasvezel

Borchland heeft een glasvezelverbinding liggen van 20Mbps. Naast deze verbinding zijn er ook drie ADSL verbindingen van +/- 7Mbps down en 0,7Mbps beschikbaar.