Taste the world: Streetfood grill

Borchland staat al jarenlang bekend om zijn gezellige bowling. Zowel de lounge, ons restaurant en het terras zijn uitstekend geschikt om een lekker hapje te blijven eten. Ideaal voor een gezellige avond uit met familie, vrienden of collega’s.

Een nieuwe hit bij Borchland: Streetfood grill. Kom één uur bowlen en daarna binnen grillen op de spidergrillplaat aan tafel. Het arrangement is inclusief parkeren.

Taste the world: Streetfood grill arrangement*

  • Eén uur bowlen
  • Streetfood: Diverse soorten brood, dips en sauzen worden geserveerd als voorgerecht. Het hoofdgerecht bestaat uit vijf stokjes per persoon, bestaande uit biefstuk chimichurri, sateh van kip, tandori kalkoen, kebabrol en gamba al pil pil. U kunt zelf grillen op de spidergrillplaat op tafel. Tijdens het streetfood diner worden er Hollandse frites, Vietnamese rauwkost en diverse groenten geserveerd.
  • Incl. parkeren

 

Reserveren € 33,50 p.p.

 

€ 29,- p.p. exclusief bowlen

Kinderen tot en met twee jaar gratis, kinderen tot en met tien jaar krijgen 50% korting

 

*Indien het arrangement geboekt wordt voor minder dan vier personen, geldt er een toeslag van € 10,- p.p. Het arrangement is te reserveren van donderdag tot en met zondag. Voorkeur voor een andere dag? Neem dan even contact met ons op.

Reserveren?

Heeft u specifieke wensen of allergieën informeer dan naar de mogelijkheden. Aan de hand van uw wensen, doen wij graag een voorstel! U kunt contact opnemen via: info@borchland.nl of telefonisch via 020-5633 333.

Wij adviseren u, wanneer u voor dezelfde dag nog wilt reserveren, dit telefonisch te doen.

De prijs van het arrangement is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Klik hier voor onze openingstijden. Uiteraard kunt u ook alleen komen bowlen.