Gourmet & spidergrill

Kom gezellig met familie en/of vrienden bowlen en daarna lekker gourmetten of spidergrillen. Het is ook mogelijk om alleen te komen eten.

Spidergrillen is grillen in een pan die iets schuin naar het midden afloopt, zodat het overtollige vet verdwijnt. Bij deze manier van grillen blijft het vlees extra sappig en wordt het eten vetarm bereid. Laat u verrassen door deze manier van grillen aan tafel!

(Vegetarisch) gourmet- en spidergrillarrangement

  • Eén uur bowlen
  • Vegetarisch gourmet/spidergrill; vega-worst, sojahamburger, sojaballetjes, soja-braadworst, uien, champignons, paprikareepjes, drie koude sausjes, pindasaus, salade en frites.
  • Gourmet en spidergrill (300 gram vlees p.p.); runderbiefstuk, kalfsbiefstuk, kipfilet, kalkoen, runderhamburger, uien, champignons, paprikareepjes, drie koude sausjes en pindasaus, gemengde salade en frites.
  • Inclusief parkeren

 

Reserveren € 28,50 p.p.

€ 24,00 p.p. exclusief bowlen

Kinderen tot en met twee jaar gratis, kinderen tot en met tien jaar krijgen 50% korting.

 

Al onze arrangementen zijn inclusief parkeren en gelden voor groepen vanaf vier personen (kinderen tot en met twee jaar worden niet meegerekend in de groep) en niet in combinatie met andere aanbiedingen. Indien een arrangement geboekt wordt voor minder dan vier personen, geldt er een toeslag van € 9,00 p.p.

Bij de arrangementen serveren wij kwaliteitsvlees van de allerbeste slager, rauwkostsalade, onbeperkt frites, drie koude sauzen en brood met kruidenboter. Vraag aan onze medewerkers naar de halal mogelijkheden.

De gourmet- en spidergrillarangementen zijn te reserveren van donderdag tot en met zondag. Voorkeur voor een andere dag? Neem dan even contact met ons op.