Ontbijt & lunch

Goed lunchen bij restaurant Golfclub Amstelborgh en het Grand café, ideaal om uw zakelijke afspraak te combineren met een gerecht van onze kaart.

Meer informatie

Buffet

Fantastische buffetten worden geserveerd bij restaurant Golfclub Amstelborgh en het Grand café. Van een klein hapje tijdens een receptie tot een volledige maaltijd. Met uw wensen en onze ervaring zorgen we voor een buffet dat volledig bij uw programma past.

Meer informatie

Borrel & diner

Lekker eten kan bij restaurant Golfclub Amstelborgh en het Grand café. De vriendelijke medewerkers staan garant voor service en gastvrijheid en de internationale keuken biedt voor ieder wat wils.

Meer informatie
BBQ

BBQ arrangementen

Is het mooi weer, dan staat de BBQ op het terras bij Borchland klaar voor gebruik! Wij bieden verschillende menu’s aan. De arrangementen zijn te reserveren vanaf 25 personen. Informeer in de herfst, winter en bij minder dan 25 personen naar de mogelijkheden door te mailen naar info@borchland.nl of te bellen naar 020 56 333 33.

Meer informatie

Arrangementen

Heerlijk dineren in een ontspannen sfeer bij restaurant Golfclub Amstelborgh of het Grand café. Onze restaurants en bars zijn volledig ingericht voor uw borrel, lunch en diner. Onze arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld, voor ieder wat wils!

Meer informatie