Erwin Blok – Ambassador Investments

erwin-eigen-pagina

Even voorstellen!

Mijn naam is Erwin Blok en ik ben partner bij Ambassador Investments een zelfstandige vermogensadviseur gevestigd in Blaricum. In mijn functie als beleggingsadviseur fungeer ik als klankbord voor relaties die zelf het initiatief over hun vermogen willen houden.

Ambassador Investments onderscheidt zich van de gevestigde orde op basis van rendement, pure adviezen en een persoonlijke benadering. Onze relaties zijn letterlijk onze ‘Ambassadeurs’ geworden!

Zelf ben ik een actieve golfspeler, handicap 14, en de golffaciliteiten op Amstelborgh bieden mij de mogelijkheid om mijn korte spel te trainen zowel overdag als ’s avonds (verlichting) en ook op de overdekte driving range ben ik regelmatig te vinden.

Via netwerkorganisatie Business Open neem ik daarnaast deel aan tweewekelijkse ontbijtsessies op het multifunctionele clubhuis van Amstelborgh. En vanzelfsprekend wordt er aansluitend één keer per maand  9 holes golf gespeeld in de wetenschap dat ik na afloop, qua reistijd, weer snel op het werk ben.

Contact

Wilt u meer weten over mogelijkheden om te beleggen en onze onderscheidende beleggingsstijl dan kunt u contact met mij opnemen:
T  06-21842357
E  blok@ambassadorinvestments.nl
W  www.ambassadorinvestments.nl