Decathlon squashladder en webshop

De Decathlon squashladder is van start en de webshop staat live.

Bij squashen komt het aan op snelheid, techniek en tactiek. Squash is de beste manier om binnen een half uur helemaal kapot te gaan. Maar dan heb je wel iemand nodig van jouw niveau! Heb je net geleerd om naar de ‘T’ te gaan, of speel je al een backhand volley drop? De online squashladder is een leuke en snelle manier om nieuwe squashmaatjes bij Squashclub Borchland te ontmoeten. Meld je aan en binnen twee weken speel je met iemand van jouw niveau. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over.

Nieuw racket nodig, kijk eens in de Decathlon webshop (onder aan deze pagina) voor leuke aanbiedingen.

Hoe werkt het?

  • Elke twee weken regelen wij een leuke wedstrijd voor je.
  • Je kiest zelf wanneer je graag speelt.
  • Je wordt ingedeeld op jouw speelniveau.
  • Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat.

De 1e ronde word je ingedeeld op basis van je speelsterkte. Daarna tellen alleen je wedstrijdresultaten. 

Speel je ook mee? Je hoeft alleen je niveau op te geven en welke dagen je graag speelt. Meld je nu aan! Of download de gratis app: ‘clubladder’ van sportconnexions.

Spelregels

Je speelt 'best of 5' met 'point-a-rally' telling. Als je eerder van de baan af moet, wint degene die op dat moment voor staat in games (of punten indien gelijk in games). Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt één plek als je een wedstrijd annuleert of als je twee rondes op rij overslaat. Je wordt van de ladder gehaald als je twee rondes op rij je wedstrijden annuleert en niet reageert op email. Je kunt je altijd weer opnieuw aanmelden.

Bekijk hier de volledige spelregels van de clubladder.

Rondes

Elke twee weken start er een nieuwe ronde en ontvang je de wedstrijdgegevens. De hoogst genoteerde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen. 

Reserveren kan door te bellen naar 020 56 333 33.

Webwinkel Decathlon

Heb je een nieuw racket nodig? Of passen je squashschoenen niet meer? Bij Decathlon vind je het allemaal. Ga naar de website en scoor voordelig nieuwe sportspullen!