Colin Groos – RevenYOU

Even voorstellen

Mijn naam is Colin Groos, ik ben een van de medeoprichters van het Fintech bedrijf RevenYOU en sinds kort fanatiek golfer bij Amstelborgh. Als algemeen directeur en hoofd van de sales afdeling bij RevenYOU sta ik altijd open voor een goed gesprek en vind ik overal een kans om mijn netwerk te vergroten. Business Open is voor mij een geweldige manier om in contact te komen met gelijkgestemde.

Meer over RevenYOU
RevenYOU is een Fintech bedrijf dat haar grote ambities binnen de beleggingswereld waar maakt. Wij maken met behulp van geautomatiseerde handelsstrategieën en een handels-app de beleggingswereld veiliger, toegankelijker en winstgevender. Omdat automatische handelsstrategieën gemaakt zijn door professionals en automatisch kunnen kopen en verkopen heeft de gebruiker zelf geen jaren aan kennis en ervaring nodig om succesvol te handelen. Onze app is dan ook voor de 90% van de mensheid die op dit moment geen kans maakt in de ingewikkelde, intimiderende en verouderde wereld van beleggen.

Meer over geautomatiseerde handelsstrategieën
Het grootste gedeelte van de beleggingswereld draait al op geautomatiseerde strategieën. Deze ‘’robots’’ zijn namelijk sneller, meer consistent en hebben geen last van emotionele fouten. Grote partijen zoals JP morgan investeren miljoenen om dit soort ‘’robots’’ te produceren en te optimaliseren. RevenYOU biedt een platform waarop iedereen ter wereld met de juiste kennis dit soort strategieën kan bouwen, testen en publiceren naar een groot publiek.

Over de oprichters
Michiel, Colin en Stefan handelde, naast hun andere ondernemingen, al langere tijd succesvol met algoritmes. Ze bedachten strategieën, zette deze in code op servers en produceerden verschillende succesvolle geautomatiseerde handelsstrategieën. Allemaal met behulp van API-verbindingen met bekende handelsplatformen.

Veiliger en sneller
Ze beseften al snel dat ze een meer solide, snellere en ultra veilige portal nodig hadden die kon worden gebruikt om de volledige kracht van geautomatiseerd handelen te benutten.

Een nieuwe markt
Een dergelijk platform bestond nog niet. Belangrijker nog, ze merkten op dat veel andere ontwikkelaars belangstelling hadden voor dit idee. De behoefte aan betere, snellere en meer gespecialiseerde ontwikkeling was duidelijk, en een grotendeels onaangesproken markt was open.

Michiel, Colin en Stefan namen de stap en besloten om deze kloof te dichten, ze legden de basis voor RevenYOU, de eerste open source, algoritmische, handelsplatform ooit.

Contact

Colin Groos
RevenYOU
E colin@revenyou.io
T +31 6 15 43 91 93