Claudie Gimbrère – Gimbrère International Advocaten

Even voorstellen!

“Claudie is lid geworden van Business Open en met veel enthousiasme begonnen met golfen! De eerste lessen zitten erop, de theorie is binnen en nu gaat ze met plezier de baan op.

Als advocate is zij haar carrière in Amsterdam begonnen en na vijf jaar gewerkt te hebben op een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam is zij in april 2015 de uitdaging aangegaan om samen met Frank Penders de vestiging van Gimbrère Amsterdam te starten.

Gimbrère Amsterdam is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers en verwelkomt juist ook in de advocatuur het digitale tijdperk, het werken met vaste prijsafspraken en het kort, bondig en praktisch adviseren.

Mede omdat haar kantoor deel uitmaakt van Gimbrère Advocaten in Breda en Spanje (Barcelona, Marbella en Madrid) kunnen ondernemers rekenen op juridische full service ondersteuning op hoog niveau. Ook in het geval er grensoverschrijdende juridische hulp nodig is, bijvoorbeeld in Spanje, pakt zij dit graag op samen met haar Spaanse collega’s. Na Amstelborgh heeft Claudie nu – hoe kan het ook anders –  het voornemen om ook snel de golfbanen in Spanje te ontdekken!

Contact

Je kunt met Claudie contact opnemen via claudie@gimbrere.nl of www.gimbrere-amsterdam.com.”