Breakout rooms

Organiseer je een evenement waarbij je meerdere breakout rooms nodig hebt? Dan is Borchland, the place to B. In totaal zijn er acht breakout rooms die ieder een capaciteit hebben tot en met veertig personen. Ook een bijeenkomst organiseren in combinatie met een culinaire of sportieve activiteit is mogelijk.

Borchland is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Het ruime parkeerterrein biedt plaats aan maar liefst 1.050 auto’s. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging! Uiteraard hebben wij diverse vergaderarrangementen.

Algemene informatie

Tarief
De prijs per breakout room is € 125,- per dag, inclusief BTW. Deze ruimtes zijn bekleed met tapijt.

Faciliteiten
Flipover € 15,-
Beamer € 75,- 

Geluidsapparatuur
Op aanvraag kunnen wij alle overig gewenste audiovisuele apparatuur verzorgen. De draadloze openbare internetverbinding is gratis. Vaste aansluiting of gesloten wifi netwerk is per aansluiting € 65,-.

Afmeting
De room is 6,4m x 9,75m (62,4 m²).

Zaalsetting

Hieronder vind je de mogelijke zaalsettings voor de breakout rooms.

  Aantal personen
Theater 40
Informeel met statafels 40
Lunch-/dinertafels 30
U-vorm 20

Personeel

Voor je bijeenkomst is het mogelijk extra personeel in te schakelen. Hierbij kan gedacht worden aan technische assistentie, hostesses en overige personele ondersteuning. Heb je apparatuur of andere benodigdheden nodig die niet vermeld staan? Wij vernemen graag jouw wensen, zodat deze in samenwerking met onze vaste leveranciers verzorgd kunnen worden. Prijs op aanvraag.