Bart Heijting – LiveRewired

bart-eigen-pagina

Even voorstellen!

Mijn naam is Bart Heijting – oprichter van LiveRewired. Ik ben pionier op het gebied van welzijn in corporate Nederland. Ik gebruik neural self-hacking als een tool met levensveranderende impact op mijn cursisten. Hierbij opereer ik op het snijvlak van neurowetenschappen, meditatie en no-nonsense. Ik help mensen middels meditatietechnieken hun onderbewustzijn te hacken en een update te geven – change your mind, change your life.

Als klinisch gezondheidswetenschapper, fysiotherapeut en sociaal wetenschapper probeer ik deze cutting-edge wetenschap te vertalen naar eenvoudige en praktische informatie en trainingen. Dit uit zich in verbeterd welzijn, hogere vitaliteit en uiteindelijk dus ook een hogere bottom-line voor bedrijven.

Na een ernstig snowboardongeluk had ik jarenlang chronische pijnklachten, die ik middels meditatie uiteindelijk in korte tijd wist te genezen. Geïnspireerd door dit verbluffende resultaat, ben ik aan de slag gegaan om deze technieken toegankelijk te maken voor het grote publiek. Ik doe dit vol passie, humor en een nuchtere kijk op zaken.

Contact

Wil je een eye-opener of je laten inspireren, of wil je werken aan het welzijn van jezelf of jouw organisatie? Neem dan absoluut contact met mij op. Een kop koffie kan natuurlijk altijd!

T: 06-47222110
E: bart@liverewired.nl
W: www.liverewired.nl