Amsterdam Youth Indoor

Op zaterdag 10 en zondag 11 januari 2015 wordt bij Borchland weer het Amsterdam Youth Indoor georganiseerd. Dit is een hoogstaand zaalvoetbaltoernooi voor de beste jeugdteams in de leeftijd van 7 tot en met 9 jaar.

Ajax is gastheer van het Amsterdam Youth Indoor, een serie internationale zaalvoetbaltoernooien voor de jongste jeugd (F- en E-pupillen). Het project wordt georganiseerd in samenwerking met de KNVB, de Voetbalfederatie Vlaanderen, de Belgische Pro League, de Premier League, evenementencentrum Borchland en voetbalactiviteitenorganisator Talent Goals. Het toernooi is uitgegroeid tot het grootste zaalvoetbalevenement voor pupillen in de Benelux. Lees verder>>>

In totaal zullen er drie toernooien plaatsvinden. Het eerste toernooi zal gespeeld worden op zaterdag 10 januari en is bestemd voor de beste U10 (E-pupillen) teams. Het tweede en derde toernooi vinden plaats op zondag 11 januari en daar zullen in de ochtend de U8 (1e jaars F-pupillen) en in de middag de beste U9 (2e jaars F-pupillen) teams aan deelnemen.

Tijdens de zaalvoetbaltoernooien bij Borchland wordt er met belijning gespeeld met een iets kleinere veldafmeting; drie velden van 18 x 30 meter.

Het deelnemersveld zal zeer sterk bezet zijn, er zullen verschillende Nederlandse, Engelse en Belgische BVO’s met hun jeugdteams deelnemen. Onder andere AFC Ajax, PSV en FC Utrecht hebben deelname al toegezegd. Daarnaast zullen er per leeftijdscategorie ook drie amateurteams deelnemen, deze clubs kunnen zich kwalificeren op het kwalificatietoernooi van het Amsterdam Youth Indoor op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 januari.

Deelname aan deze toernooien is alleen mogelijk op invitatie.

Benieuwd naar het programma?

Klik hier voor de Engelse versie van het programma.

Programm

Meer informatie? Neem contact op met Ricardo Hemmen via voetbal@borchland.nl of bel 06-27228687.