Op vrijdag 19 en zaterdag 20 april vindt de Amsterdam Golf Show plaats bij Borchland. Een sportief dagje uit voor iedereen, met alles wat golf te bieden heeft!

Gratis gebruik driving range & ballen

Waar je voor de toegang op de driving range vaak een fee moet betalen en zeker de ballen moeten worden afgerekend heeft de Amsterdam Golf Show voor jou de plekken al gereserveerd en staan de mandjes ballen voor je klaar op de twee verdiepingen tellende overdekte en verlichte driving range. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de oefengreen.

9 holes baan slechts € 5,-

Loop een rondje 9 holes op de par 3 baan tijdens de Amsterdam Golf Show voor slechts € 5,- per persoon. Neem dus je tas mee of huur een set bij de receptie!

Reserveer hier een starttijd! (Alleen online te reserveren).

Equipment en clubfitting

Op de driving range kun je terecht om de nieuwste materialen te testen en de experts van Hans Lemmens staan voor je klaar om te beoordelen welke clubs er het beste bij je passen.

Expohal

In de expohal staan tientallen standhouders met golfgerelateerde producten en diensten. Of je nu op reis wil, een golfbaan zoekt of nieuw equipment wil aanschaffen, alles is aanwezig! Ook zijn er diverse wedstrijdjes in de hal. Er zijn leuke prijzen te winnen en voor een klein bedrag doe je mee! Speel de neary op de simulator of doe mee aan de long putt!

Gratis entree

Download nu een gratis ticket!

Kijk voor meer informatie op www.amsterdam-golf.com.