Op vrijdag 19 en zaterdag 20 april vindt de Amsterdam Golf Show plaats bij Borchland. Een sportief dagje uit voor iedereen, met alles wat golf te bieden heeft!

Gratis gebruik driving range & ballen

Waar je voor de toegang op de driving range vaak een fee moet betalen en zeker de ballen moeten worden afgerekend heeft de Amsterdam Golf Show voor jou de plekken al gereserveerd en staan de mandjes ballen voor je klaar op de twee verdiepingen tellende overdekte en verlichte driving range. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de oefengreen.

9 holes baan slechts € 5,-

Loop een rondje 9 holes op de par 3 baan tijdens de Amsterdam Golf Show voor slechts € 5,- per persoon. Neem dus je tas mee of huur een set bij de receptie!

Reserveren kan bij de stand van Golfclub Amstelborgh (voor de driving range).

Beat the pro

Heb je een starttijd gereserveerd, dan kun je ook meedoen met de beat the pro! Op hole 9 staan op vrijdag Peter van Kampen en op zaterdag Frank Gowen voor je klaar om je uit te dagen. Sla je dichter bij de hole dan de pro, dan ontvang je uiteraard een leuk presentje. Deelname € 2,-.

Reserveer nu een starttijd!

 

Golf swing analyse & clinic intuïtief putten

Gratis golf swing analyse door PGA Professional Piet Hein Groenewoud. Na afloop ontvang je een filmpje van de swinganalyse met aanwijzingen per mail!

Intuïtief putten is een hele andere kijk op het putten dan tot nu toe werd aangenomen. Jack Nicklaus zei het al: 'Putten is 2% techniek en 98% gevoel en vertrouwen'. Kosten voor 30 minuten clinic € 5,- p.p. Aanmelden voor de swinganalyse (vanaf 10 uur) en/of voor de clinic intuïtief putten (vanaf 10.30 uur) via info@letsgolf.nl (o.v.v. naam en telefoonnummer).

 

Clinic Short game

Putting, chipping en bunker door golfprofessional Gustavo Barrios. Kosten € 10,- p.p. Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@golfacademygustavobarrios.nl (o.v.v. naam en telefoonnummer). Tijden op vrijdag en zaterdag: 10.30 uur, 12.30 uur, 14.30 uur en 16.30 uur.

Ladies only inloopochtend

Kom tijdens de Amsterdam Golf Show, op vrijdag 19 april om 09.30 uur, een rondje 9 holes spelen! Nog geen handicap? Dat maakt niet uit! Wij zorgen dat je dan met iemand meeloopt die de etiquette kent. Kosten leden € 6,20 en niet-leden € 7,50 per persoon, inclusief koffie met wat lekkers. Dit is een speciaal tarief tijdens de Amsterdam Golf Show. Interesse? Stuur een mail naar golf@borchland.nl met hierin je naam en telefoonnummer. Ladies only!

Equipment en clubfitting

Op de driving range kun je terecht om de nieuwste materialen te testen en de experts van Hans Lemmens staan voor je klaar om te beoordelen welke clubs er het beste bij je passen.

Expohal

In de expohal staan tientallen standhouders met golfgerelateerde producten en diensten. Of je nu op reis wil, een golfbaan zoekt of nieuw equipment wil aanschaffen, alles is aanwezig! Ook zijn er diverse wedstrijdjes in de hal. Er zijn leuke prijzen te winnen en voor een klein bedrag doe je mee! Speel de neary op de simulator of doe mee aan de long putt!

Gratis entree

Download nu een gratis ticket!

Kijk voor meer informatie op www.amsterdam-golf.com.